€ 380.000,003 стаен126 m22 бани3.016 €/m2

Тристаен София (квартал в.з.Бояна)

Мезонет с панорамни гледки
Block Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи артистичен апартамент в полите на Витоша.
Жилището е разположено на последен етаж в бутикова сграда в кв. Бояна. Височината на таваните е забележителните 5,65 м. Към апартамента има огромна тераса с площ от 141кв.м.(която не е включена в посочената квадратура), от която се открива панорамна гледка към гр. София. Разполага с още два балкона с гледка към Витоша планина. Състои се от две нива, като има потенциал да бъде преустроено по два начина :
Вариант 1 : Лофт със следното разпределение – На първо ниво са разположени дневна с трапезария, обособен кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. На второ ниво се намират просторна родителска спалня, втори санитарен възел и обособен кът с гледка към Витоша. От второто ниво има четири изхода към трите тераси. Прилагаме интериорен проект на лофта, за придобиване на по-ясна представа.
Вариант 2: Мезонет със следното разпределение – На първо ниво се намират входното антре, родителска спалня с площ от 21.5 кв.м. с излаз към тераса, втора спалня с квадратура от 12 кв.м. и две бани с тоалетни (едната може да бъде обособена като гардеробна). На цялото второ ниво е разположена всекидневна с трапезария и кухненски бокс, като площта им е 42кв.м., както и трети санитарен възел. Отново второто ниво разполага с три изхода към терасите.
В посочената цена е включено изграждането на стълбище и метална конструкция на втория етаж. Към имота има мазе, както и просторно помещение със санитарен възел на партерно ниво, което може да се обособи като кино салон, фитнес или кабинет. Отоплението е на газ ( монтирано е газово котле) и климатик.
Има възможност за закупуване на два двойни гаража на отделна цена.
Сградата е построена с качествени материали и внимание към всеки детайл. Входът е с чип достъп, а живущите имат на разположение видео домофони от най-висок клас.
Локацията позволява бърз достъп до бул. ,,България“ и ,,Околовръстен път“. Само на няколко минути пешеходно разстояние се намират множество ресторанти, детска градина, детска площадка, ветеринална клиника, Боянската църква. Близостта до планината позволява да прекарвате пълноценно време, разхождайки се сред природата.
Ако търсите в бъдещия си дом усещане за простор, светли помещения, просторни тераси с прекрасни гледки към планината, в съчетание с потенциал да го моделиране по най-удобния и желан от Вас начин, то това е Вашият имот. Обадете се сега, за да се убедите сами!
Основни данни
справка ID77900
Дата на обявяване 01/11/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 126 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 2 бани
Разходи
Цена 380.000 €
Цена за m2 3.016 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Block Недвижими Имоти
Block Недвижими Имоти
бул. България 58, вх. Б, ет. 5, ап. 28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 783 3800
Ванеса Цекова
Показване на телефона +359 87 767 2772
Адрес и карта
София - квартал в.з.Бояна