€ 387.000,003 стаен146 m22 етаж2.651 €/m2

Тристаен София (квартал Гео Милев)

Продава тристаен апартамент в гр. София, кв. Гео Милев, 387 000 EUR
Кантора “ИМОТИ ПРОСПЕРИТИ“ има удоволствието да представи на Вашето ВНИМАНИЕ имот с реф. № 1940!!!
ПРОДАВА 3- СТАЕН апартамент с площ от 146.м. и продажна цена в размер на 387 000 EUR, находящ се в гр. СОФИЯ, кв. “ГЕО МИЛЕВ“ в НЕПОСРЕДСТВЕНА близост до парк “Гео Милев“. Локацията е изключително комуникативна, с бърз достъп до основни пътни артерии и множество спирки на градски транспорт. На 5 минути пешеходно разстояние е предвидена спирка на метро. В близост има магазини, супермаркети, аптеки, заведения и ресторанти, фитнес центрове, банки, медицински заведения, училища и детски градини, големи търговски центрове “Serdika Mall“ и “Sky City Mall“, голям избор от спортни комплекси като Асикс Арена , зала Универсиада , тенис клуб, стадион “Академик“. Апартамента се намира на 2- ри етаж, в 8 етажна новострояща се луксозна жилищна сграда, строяща се от изпълнител доказал се през годините, с високото си качество и стандарт. Сградата е разположена на границата между жк. "Гео Милев" и ж.к. "Редута". От едната страна апартаментът гледа към парка, а от другата към вътрешен двор, който ще се използва само от живущите в нея. Сградата ще бъде завършена по най- високи стандарти. Тухлите са от доказаният австрийски производител “Wienerbarger“, ще се вложат допълнителни материали за звукоизолация, в пода ще бъде положена високотехнологична звукоизолационна мембрана “FONAS TEX“ , а стените ще са двойни с вата за още по-добра звукоизолация. Предвидено е дограмата да бъде с външно високо енергийно средно бяло стъкло и вътрешно нискоемисионни стъкло, с профил и обков от най-висок клас намаляваща шума от вън. Отоплението на апартамента е решено с ТЕЦ с хоризонтални щрангове. Тръбите за отоплението ще са с 50 годишна гаранция. Предвидени са инсталации за климатици, а външните тела ще бъдат скрити. Възможно е изграждането и на термопомпа. Към апартамента се предлага и гараж на ниво -1 с обща площ 44кв.м., с размери 2.9м. на 7.7м и продажна цена в размер на 55 000 EUR. Гаражът ще бъде оборудван с кабел за ел. захранване, подходящо за зарядна станция за електромобил с възможност за зареждане с 3P до 22кВ AC. Изведен е мрежови кабел. До подземните гаражи ще има топла връзка с асансьор. Апартаментът е непреходен с изложения юг и север. Офертата е за клиенти на агенцията!!!
Разпределение: антре, хол с кухненски бокс и трапезария, две спални, две бани с тоалетна, мокро помещение, два балкона.
Кантората работи с комисиона в размер на 3%. При сключване на ексклузивен договор, Нашите клиенти получават абсолютно БЕЗПЛАТНО!!!
1. Пълно юридическо съдействие през целия процес на сделката.
2. Финансова консултация.
3. Съдействие при кандидатстване и отпускане на ипотечен и потребителски кредит от 13 водещи банки в страната /преференциални условия и лихви за клиенти на агенцията/, с одобрение до 2 работни дни, чрез съдействието на КредитЦентър, най-големият регистриран в БНБ кредитен консултант. 
4. Консултация и определяне на реална пазарна цена на недвижим имот в устен и писмен вид.
5. Подготовка, събиране, подаване и получаване на всички необходими документи за нотариалното оформяне на сделката.
Лице за контакт: Имоти Просперити - 0896 42 40 40,
e-mail: [email protected], www.imotiprosperity.com
Основни данни
справка ID61373
Дата на обявяване 19/08/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 146 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго)
Етаж 2 от 8 общо
Разходи
Цена 387.000 €
Цена за m2 2.651 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Имоти Просперити
Имоти Просперити
гр. София, кв. Лозенец, ул. "Розова долина" 20, София
  Покажи мобилен телефон +359 89 642 4040
Имоти Просперити
Показване на телефона +359 89 642 4040
Адрес и карта
София - квартал Гео Милев