€ 399.000,003 стаен170 m21 бани2.347 €/m2

Тристаен кв. Карпузица, София (квартал Карпузица)

Луксозен 3 стаен апартаменнт в затворен комплекс
Galerie Real Estates, има удоволствието да Ви представи дизайнерски обзаведен 3-стаен апартамент за продажба в реномиран затворен комплекс в „Diplomat Residence“.
Още с влизането в ефектното антре на този луксозен апартамент се усеща хармоничното съчетание на цветовете и класическите елементи с премерена екстравагантност, заложени в интериора. Умело избраната цветова гама в бяло и екрю с акценти в черно допринасят за модернистичното излъчване на жилището.
Безспорните предимства на имота са неговите параметри – високи тавани, просторни помещения, много дневна светлина, южно изложение и гледка към Витоша.
Апартаментът е функционално разпределен на дневна и нощна зона. Подовото покритие е решено с епоксидна смола, което го прави устойчив на надрасквания и лесен за поддръжка.
Мебелите от луксозния клас на най-престижните италиански брандове постигат класа и елегантност, неподвластни на времето.
В кухнята има перфектно изграден остров с плот от гейтакор. Функционален и съвременен, той отговаря изцяло на нуждите на цялото семейство.
Уютът в зоната за релакс в хола е гарантиран. Изборът на корк вместо ламперия придава несравним ефект в къта за домашно кино, а масичките с метална конструкция и стилна геометрия допълват модерното излъчване на интериора.
След забързания и динамичен ден комфортът, който може да ни предостави единственото помещения в дома ни, е спалнята. Топлите нюанси на бежево, акцентите в черно и приглушеното лед осветление осигуряват спокойствие и уединение. Всяка спалня разполага със собствен дрешник, който осигурява пространство и комфорт за съхранение.
Банята разполага с подово и стенно покритие с гранитогрес от цели плочки – 1м на 3м. Множеството лампи и ефектно рамкиращо огледалото лед осветление придават модерно и неповторимо излъчване на помещението. възможност да се закупи гараж.
Терасата е изцяло решена в с естествен декинг от сибирска лиственица с красива гледка към Витоша.
Има възможност за закупуване на паркомясто в подземен гараж.

Тераса: Южна-обзаведена
Изложение: Юг-Изток

Характеристики:
B&B
Асансьор
Високи тавани
Детска зала за забавления
Затворен озеленен комплекс
Луксозни общи части
Луксозно обзаведен
Озеленен двор
Отлична локация
Отлични общи части
Чист въздух
Основни данни
справка ID16954
Дата на обявяване 21/03/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 170 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Брой тераси 1
Разходи
Цена 399.000 €
Цена за m2 2.347 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
проверена агенция
Galerie
Galerie
ул.Кракра 11, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 862 9789
Адрес и карта
кв. Карпузица, София - квартал Карпузица