€ 225.000,003 стаен115 m22 бани1 етаж1.957 €/m2

Тристаен София (квартал Витоша)

3-стаен в София, Витоша за 225 000, Евро
Представяме тристаен апартамент за продажба, част от нов комплекс, който ще бъде класифициран по енергийна ефективност с клас А.

Получен Акт 14. Очаквано завършване - декември 2024 г.

Апартаментът е разположен на 1-ви етаж, с изложение юг-север, предлага обща площ 114.92 кв.м, от които 17.27 кв.м са общи части.

Разпределение:
коридор;
всекидневна с кухня и тераса;
две спални;
две бани с тоалетни;
склад.За комплекса

Комплексът е разположен в един от предпочитаните южни райони на столицата - кв. "Витоша", който се характеризира със спокойна жилищна атмосфера и отличен достъп до бул. "Черни връх" и бул. "Симеоновско шосе", а от там до центъра и всички точки на столицата. На 10 минути пешеходно разстояние са ситуирани мол Paradise Center, метростанция "Витоша" и магазин BILLA, а Зоопарк София е на 2 минути пешеходно разстояние. В района са разположени още болница "Токуда", болница "Лозенец", магазин LIDL, спортен център "Пулев", тенис клуб "Малееви", а за разходки и отдих - Южен парк е само на 10 минути пешеходно разстояние.

Комплексът е проектиран в две сгради, изградени при свързано застрояване в пет входа, разполага с общо 158 апартамента, които се характеризират с функционални и светли помещения. На ниво партер са предвидени търговски помещения и заведение за хранене с градина, а паркирането е решено със 195 паркоместа на подземно ниво. Сигурността и удобството на обитателите ще бъде осигурено с контрол на достъпа до подземното ниво на сградата и видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на сградата.

Енергийна ефективност

Сградата е проектирана с грижа към енергийната ефективност и екологичност, с оптимални енергийни характеристики, които позволяват употребата на по-малко енергия и оптимизирането и по максимално добър начин. На покрива ще бъдат разположени фотоволтаични електроцентрали, които ще произвеждат повече от 110 000 кВтч чиста енергия на година, което покрива напълно потреблението на всички енерго консуматори в общите части на сградата, а жилищата ще бъдат завършени с висококачествена изолация и дограма. Предвижда се поставяне на соларно параметрично улично и парково осветление на площите около сградата, което няма да черпи енергия от мрежата.

Технически характеристики:
конструкция - стоманобетонна, скелетна със стоманобетонни шайби, изпълнени по монолитна технология;
фасадни стени с 25 см зидове от керамични тухли, топлоизолационен слой от 15 см EPS и финишно покритие от декоративна мазилка;
балкони с топлоизолация, хидроизолация и мразоустойчив гранитогрес, ажурен стъклен парапет;
7-камерна PVC дограма с троен стъклопакет с нискоемисийни стъкла;
блиндирани входни врати;
външна топлоизолация - експандиран пенополистирол;
плосък покрив, изпълнен с носеща конструкция и паро- и хидроизолация;
водопроводна инсталация с полипропиленови тръби, вентилация в баните - с PVC тръби;
централно ел. табло с двойнотарифен електромер, силови и осветителни инсталации, контакти и ключове, звънчева и домофонна инсталация;
газопроводна инсталация;
общи части с подове от полиран камък или висок клас гранитогрес, стени на латекс, стъпала от полиран камък, окачен таван и LED осветление;
6-местен асансьор от водещ европейски или международен производител.Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме уважавана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Отговорен консултант: Яна Янчева, Оферта: 121398Телефон: +359 988 170 902 , +359 2 454 13 16
Основни данни
справка ID168317
Дата на обявяване 17/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 115 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 2 бани
Етаж 1 от 11 общо
Разходи
Цена 225.000 €
Цена за m2 1.957 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2024
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Яна Янчева
Показване на телефона +359 88 388 3883
Адрес и карта
София - квартал Витоша