€ 369.000,003 стаен170 m22.171 €/m2

Тристаен София

Луксозен 3 стаен апартаменнт в затворен комплекс
Galerie Real Estates, има удоволствието да Ви представи дизайнерски обзаведен 3-стаен апартамент за продажба в реномиран затворен комплекс в  „Diplomat Residence“.
Още с влизането в ефектното антре на този луксозен апартамент се усеща хармоничното съчетание на цветовете и класическите елементи с премерена екстравагантност, заложени в интериора. Умело избраната цветова гама в бяло и екрю с акценти в черно допринасят за модернистичното излъчване на жилището.
Безспорните предимства на имота са неговите параметри – високи тавани, просторни помещения, много дневна светлина, южно изложение и гледка към Витоша.
Апартаментът е функционално разпределен на дневна и нощна зона. Подовото покритие е решено с епоксидна смола, което го прави устойчив на надрасквания и лесен за поддръжка.
Мебелите от луксозния клас на най-престижните италиански брандове постигат класа и елегантност, неподвластни на времето.
В кухнята има перфектно изграден остров с плот от гейтакор. Функционален и съвременен, той отговаря изцяло на нуждите на цялото семейство.
Уютът в зоната за релакс в хола е гарантиран. Изборът на корк вместо ламперия придава несравним ефект в къта за домашно кино, а масичките с метална конструкция и стилна геометрия допълват модерното излъчване на интериора.
След забързания и динамичен ден комфортът, който може да ни предостави единственото помещения в дома ни, е спалнята. Топлите нюанси на бежево, акцентите в черно и приглушеното лед осветление осигуряват спокойствие и уединение. Всяка спалня разполага със собствен дрешник, който осигурява пространство и комфорт за съхранение.
Банята разполага с подово и стенно покритие с гранитогрес от цели плочки – 1м на 3м. Множеството лампи и ефектно рамкиращо огледалото лед осветление придават модерно и неповторимо излъчване на помещението. възможност да се закупи гараж.
Терасата е изцяло решена в с естествен декинг от сибирска лиственица с красива гледка към Витоша.
Има възможност за закупуване на паркомясто в подземен гараж.
 
 
 
 
Основни данни
справка ID144884
Дата на обявяване 23/02/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 170 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго)
Разходи
Цена 369.000 €
Цена за m2 2.171 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Във фазата на изчисление
проверена агенция
Galerie
Galerie
ул.Кракра 11, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 862 9789
Адрес и карта
София