€ 64.990,001 стаен71 m21 бани4 етаж915 €/m2

Едностаен кк. Слънчев Бряг, Несебър

Продавам 2-стаен апартамент с гледка басейн в “Гранд Камелия”
Предлагаме на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент, намиращ се 4-ти етаж от 6 в апарт-хотел Гранд Камелия в Слънчев бряг. Апартаментът е просторен с обща площ 71,37 кв.м. (застроена 59,76 кв.м.).

Състои се от дневна с кухненски бокс, обзаведена спалня, оборудвана баня с тоалетна/душ-кабина и тераса с панорамна гледка към басейна. Имотът се продава с мебелите и електроуредите, които се виждат на снимките към офертата.

Защо да купите този апартамент?
1. Привлекателна гледка към към добре поддържан плувен басейн. Тази характеристика не само подобрява цялостната естетика на имота, но също така осигурява приятна атмосфера за собствениците и техните гости.

2. Удобно местоположение: Разположен в популярния курортен град Слънчев бряг, апартаментът предлага лесен достъп до широка гама от удобства и развлечения. Близостта му до плажа (само 871 метра) го прави идеален за тези, които искат да бъдат близо до пясъчния бряг и водата. Освен това международното летище Бургас е само на около 28 километра, което улеснява пътуванията за почивка.

3. Рентабилна инвестиция: Поради стратегическото си местоположение и атрактивния дизайн, апартаментът има висок потенциал за отдаване под наем на туристи, търсещи лятна почивка в Слънчев бряг. Това прави инвестицията в имота рентабилна и надеждна опция за генериране на пасивен доход.
Такса поддръжка: 408 EUR/година. Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия!

Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Основни данни
справка A-527564
Дата на обявяване 14/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 71 m2
Стаен 1 (1 спалня), 1 баня
Етаж 4 от 6 общо
Разходи
Цена 64.990 €
Цена за m2 915 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Капитал Естейт
Капитал Естейт
ул.Александровска 16, Бургас
  Покажи мобилен телефон +359 88 990 4410
Адрес и карта
кк. Слънчев Бряг, Несебър