€ 96.150,001 стаен70 m21 бани1 етаж1.374 €/m2

Едностаен София (квартал Люлин 2)

2-стаен в София, Люлин 2 за 96 150, Евро
Добре дошли в новия модерен комплекс в ж.к. Люлин - безупречен комфорт за семейства с деца! Цялостната концепция на комплекса е насочена към комфортния живот на бъдещите жители. Перфектно планирани квадратури на жилищата, богата растителност и отлична инфраструктура, озеленен вътрешен двор с детска плоюадка. Живописни гледки към характерната за района планинска панорама от една страна към Витоша, а от друга към хълмовете на Стара планина. Разположението на комплекса предоставя удобен и бърз достъп до множество удобства в близост, като пазара на Люлин, Lidl, Billa Т - маркет, Технополис, училища и детски градини.зключително предимство представлява и близостта до метростанция Люлин!

Жилището е разположено на първия етаж на сградата и е с източно изложение. Разполага със застроена площ от 58.5 m2, включваща входно антре с пространство за гардероб, просторна дневна с кухненски кът, спалня, баня и тераса. В цената на имота е включено и складово помещение с площ от 3 кв.м.

Преимущества на комплекса:

Просторни и светли помещения с френски прозорци: Започнете всеки ден с усещане за пространство и светлина. Апартаментите са разработени съчетавайки функционалност и изобилие от естествена светлина.
Големи отстояния от околните сгради
Контролиран достъп и безопасност: С контролиран достъп и високи стандарти за сигурност, вие и вашето семейство можете да се чувствате напълно защитени.
Енергийна ефективност: Високоефективна енергийна сграда с оптимални характеристики с енергиен клас "А". Така вие не само спестявате, но и допринасяте за опазването на околната среда.
Гаражи и паркоместа с топла връзка: Удобство и лесен достъп до гаражите и паркоместата с достъп с асансьор до двете подземни нива.
Прекрасна паркова среда: Прекрасна паркова зона разположена на 2000 кв.м., само за собствениците в комплекса.
Без такса поддръжка: Нула такси поддръжка за вашия апартамент.

Продажба без комисиона от купувача! Цената е с вкл. ДДС.

Проектът е на инвеститор с дългогодишен опит, доказал качествената си работа. За строителството на сградите се използват високачествени строителни материали и съвременни технолигии, които осигуряват добрия топлообмен и спестяват множество разходи по поддръжката на сградата.

Начало на строителството - ноември 2023
Продължителност на строителството - декември 2025
*Резервация на апартамент – с депозит 5% (приспада се от вноската на предварителен договор)
**Обявената цена е при схема на плащане 30-20-10- 30-10%. Възможни са и други схеми на плащания.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме уважавана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Отговорен консултант: Лидия Вълкова, Оферта: 117713Телефон: +359 988 170 848, +359 2 454 12 62
Основни данни
справка ID114605
Дата на обявяване 09/12/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 70 m2
Стаен 1 (1 спалня), 1 баня
Етаж 1 от 10 общо
Разходи
Цена 96.150 €
Цена за m2 1.374 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2025
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Лидия Вълкова
Показване на телефона +359 88 827 8289
Адрес и карта
София - квартал Люлин 2