€ 500,001 стаен63 m21 бани1 етаж8 €/m2

Едностаен Проф. Константин Гълъбов, кв. Витоша, София (квартал Витоша)

Дава под наем 2 стаен апартамент в кв. Витоша
RealNet офис Partners, отдава под наем 2- стаен апартамент луксозен, слънчев , напълно обзаведен -63. кв.м., на партерен етаж, с добре озеленена градина за ползване през топлите дни с гледка към Витоша. Обзаведен с вкус ново обзавеждане със всички уреди за едно домакинство.
Намира се в кв. Витоша , на ул .проф. Константин Гълъбов в близост до Парадайс Мол.. , нов квартал, който предлага на жителите си спокойствие и всички необходими удобства: ресторанти, магазини, детска градина, фитнес център, салон за красота, химическо чистене и др. Жилището е с добра транспортна достъпност: метростанция Витоша, добра транспортна комуникация, хипермаркети Била , наблизо др.
Сградата е тухлена, нова, на достатъчно разстояние от съседните сгради, с луксозни озеленени поддържани общи площи. Спокойствието и сигурността на живущите е осигурено от 24 часово видео наблюдение входа се заключва, има домофонна система, чип достъп.
Апартаментът е нов, завършен с теракот, стените са боядисани в меки тонове, МДФ интериорни врати, блиндирана входна врата.
Южното добро изложение, топлоизолацията, дебелите стени и хубавата PVC дограма правят това жилище много топло и енергоспестяващо. А през топлите месеци за комфорта се грижат конвекторните климатици, ел. щори и плътните завеси във всички стаи.
Състои се от дневен хол с трапезария и кухня. Към помещението има озеленена градина с градинска мебел и една самостоятелна просторна непреходна спалня.
Баня с душ и тоалетна. Голямо входно антре с достатъчно шкафове за съхранение на багаж. Кухнята е с всички удобства необходими на една домакиня. Оборудвана с пълен комплект бяла техника съдомиалня , печка и хладилник . Шкафовете са изработени по поръчка от MDF; ПДЧ и са отделени от дневната с бар-плот . Спалнята разполага, с комфортно легло-спалня .
Апартамента е с отопление газ с котле на Бош, телефон, интернет, охранителна система; ролетни щори, сателитна кабелна цифрова телевизия . За дните на профилактика разполага с резервен бойлер.
Забележка: Без домашни любимци.
Сподели имота
Основни данни
справка RN-52001
Дата на обявяване 24/11/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 63 m2
Стаен 1 (1 спалня), 1 баня
Етаж 1
Разходи
Цена 500 €
Цена за m2 8 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2019
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Риълнет Партнърс
Риълнет Партнърс
кв."Лозенец", ул."Димитър Търкаланов" 9, ет.2, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 897 3257
Мелиха Калфа
Показване на телефона +359 88 857 5769
Адрес и карта
Проф. Константин Гълъбов, кв. Витоша, София - квартал Витоша