€ 238.100,004 стаен153 m28 етаж1.556 €/m2

Четиристаен София (квартал Люлин 2)

четиристаен апартамент в проект в кв. Люлин 2
iHOME real estate предлага за продажба четиристаен апартамент в сграда в проект, със старт на строежа юли 2023 година.
Апартамента е 153 кв.м.( 126 кв.м. светла площ) , има включено мазе към него - изложение запад/север и се състои от: дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, лоджия и две бани с тоалетни. Апартамента е част от проект LULIN RESIDENCE , който е най-новият проект на на инвеститор с над 15 годишен опит и отличен със специална награда на престижния национален конкурс „Сграда на годината“ през 2021 като изпълнител в изграждането на няколко известни комплекси на морето.
Сградата е позиционирана е в най-атрактивната част на микрорайон Люлин 2, на няколко минути пеша от метростанция „Люлин“ и в близост до всички удобства. Парцелът граничи с Lidl и е само на крачки разстояние от BILLA, T-Maket, училища, детски градини, спортни центрове, търговски обекти и ресторанти, аптеки, поликлиники, ресторанти, кафенета, спирки на градския транспорт, които правят достъпа до всяка точка на града лесен и удобен.
Жилищната сграда е с надземни и подземни паркоместа. Разположен е на площ 4 300 кв.м. Над 2000 кв.м. са планирани за зелени площи, детски площадки и кътове за отдих. Двор само за собствениците, в които спокойно да релаксират след работно време, а децата да се наслаждават на волни игри в сигурна и защитена среда без автомобили. Сградата е с 10 жилищни етажа и две подземни нива с достатъчно паркоместа за бъдещите обитатели.
Жилищната сграда е проектирана като високоенергийна сграда със собствен вътрешен двор.
Слънчеви панели на покривите, Инсталации за автоматично поливане и напояване, Фасада с минерална мазилка,Топлоизолация EPS 10 см,Дограма с максимална енергоефективност, Отопление ТЕЦ, Асансьори ORONA,Сигурност. Ограда за контрол на достъпа, чип система за достъп от нивото на сутерена и монтирано окабеляване за видеонаблюдение, домофонна система достъп.
Спокойно предвижване на хора с инвалиден достъп и родители с детски колички
Общите части са завършени напълно с гранит и алуминиеви парапети
Общо 144 светли и просторни апартаменти, проектирани с комфортни и функционални разпределения в двустайни, тристайни и четиристайни жилища.
На партерен етаж са разположени апартаменти със собствен зелен двор, а на последните етажи –апартаменти с прекрасна панорама.
Всеки апартамент разполага със собствено складово помещение.
Паркингът е планиран на две подземни нива. Към подземния паркинг има два подхода към всяко ниво и е в едно общо пространство за цялата сграда, което го прави максимално удобен и лесен за маневриране.
Асансьор до всички нива на сградата, включително и сутерена.

Завършване строителство: септември 2025

iHOME REAL ESTATE работи по изискванията на БДС EN15733 в съответствие с нормите, заложени в Етичния Професионален Кодекс. Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, наем-управление на имоти и кредитиране!
АГЕНЦИЯ НА ГОДИНАТА ЗА 2021 на годишните награди на imoti.net, пълноправен член на НСНИ и CEPI.
Основни данни
справка ID36406
Дата на обявяване 16/06/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 153 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго)
Етаж 8 от 10 общо
Разходи
Цена 238.100 €
Цена за m2 1.556 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2025
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
iHOME Real Estate
iHOME Real Estate
ул. Отец Паисий №15, ет. 3, офис 9, София
  Показване на телефона +359 2 822 7777
Иванова Анелия
Показване на телефона +359 87 940 3331
Адрес и карта
София - квартал Люлин 2