€ 160.000,00

Самостоятелна къща с. Раненци, Кюстендил

Продажба Къща гр. Кюстендил - с. Раненци 571m²
„БУЛГАРИ КОНСУЛТ“ ООД предлага на Вашето внимание Къщи за гости, изградени на степен на завършеност „груб строеж“. Отлична локация в подножието на Осоговска планина – китното и плодородно с. Раненци, община Кюстендил, отстоящо на 107 км. от гр. София и на 15 км. от гр. Кюстендил. Имотите се намират в центъра на селото до кметството, училището и църквата.
Данни съгласно АГКК – Поземлен имот, с адрес: с. Раненци, община Кюстендил, площ: 1 111 кв. м., трайно предназначение на територията: урбанизирана, начина на трайно ползване: ниско застрояване (до 10 метра), ведно с построената в него сграда със застроена площ 108 кв. м., брой етажи 2, предназначение: жилищна сграда – еднофамилна.
- Поземлен имот, с адрес: с. Раненци, община Кюстендил, площ: 985 кв. м., трайно предназначение на територията: урбанизирана, начина на трайно ползване: ниско застрояване (до 10 метра), ведно с построената в него сграда със застроена площ 171 кв. м ., брой етажи 2, предназначение: жилищна сграда – еднофамилна.
Сграда 1 – разпределение по етажи:
Етаж партерен: мазе, баня с тоалетна и дневна с трапезария;
Етаж 1: просторен хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, коридор и голяма тераса;
Етаж 2: просторен хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, коридор и голяма тераса.
Общата застроена площ на сградата е около 108 кв. м., а разгърната застроена площ на трите етаж е около 300 кв. м.. Дневната и трапезарията на сутеренен етаж са с изложение изток и юг. Холът и трапезарията на двата етажа са с изложение юг и запад, а спалня с изложение изток и юг. На ет. 2 има леки скосявания откъм западните таванни стени.
Сграда 2 – разпределение по етажи:
Етаж партерен: дневна с трапезария, баня с тоалетна. От дневната се излиза на голяма веранда, където е предвидено остъкляване и изграждане на барбекю.
Етаж 1: спалня, два гаража.
Връзката между първият и вторият етаж е посредством външно стълбище, което може да бъде покрито или остъклено.
Общата застроена площ на сградата е около 171 кв. м., а разгърната застроена площ на двата етаж е около 271 кв. м.. Дневната и трапезарията на сутеренен етаж са с изложение изток и юг. Спалня на ет. 1 е с изложение изток и юг.
Общата площ на двора е 2 096 кв. м.. Има изградена бетонна структура за басейн, заедно със сервизното помещение за помпи и филтри. В източната част на двора е изградена и септичната яма. В първоначалният идеен проект е предвидено и изграждането на тенис корт. Дворът е изключително равен. Има достатъчно място както за озеленяване така и за зеленчукова градина.
В Сграда 1 е извършена рекунструкция и пристрояване върху съществуваща сграда, а сграда 2 е изцяло новопостроена. И за двете сгради има издадени от община Кюстендил удостоверения за степен на завършеност „груб строеж“, съгласно параграф 5, т. 46 от ДР ЗУТ. От четирите си страни дворът е изцяло ограден с масивна ограда от бетон и тухла с височина 2 метра.
Основни данни
справка H-49114
Дата на обявяване 19/11/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Етаж 3 общо
Разходи
Цена 160.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
с. Раненци, Кюстендил
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията