€ 97.142,005 стаен110 m21 бани883 €/m2

Самостоятелна къща Велико Търново (квартал Асенов)

Самостоятелна обзаведена къща в кв. Асенов гр. Велико Търново.
Топ Естейт Недвижими имоти Ви предлагат прекрасна, самостоятелна обзаведена къща в кв. Асенов гр. Велико Търново. Имотът се намира в близост до много исторически и архитектурни забележителности, а в близост до имота е разположена църквата "Св. Четиридесет мъченици", историческата крепост "Царевец" и Владишки мост. В близост също са разположени спирки на градския транспорт и хранителни магазини.
Площта на имота е 110 кв.м разпределени между два етажа. На първият етаж са разположени всекидневна с кухненски бокс, една спалня и баня с тоалетна. До второто ниво се достига по вътрешна вита стълба от ковано желязо, където е разположенo голямo помещение подходящо за спалня. Монтирани са мансардни прозорци, осигуряващи още повече светлина. Имотът е основно ремонтиран - нова ВиК и ел. инсталация, дограмата е високоефективна, шесткамерна PVC. Имотът е с поставена вътрешна и външна топлоизолация 10 см. Подовите настилки са ламиниран паркет и теракота, монтирани са интериорни врати и входна блиндирана врата. Жилището се продава с наличното обзавеждане и ел. уреди. Номер на оферта 936.

ВАЖНО! Офертите на Топ Естейт се качват първо във фейсбук страницата на Топ Естейт Недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. Нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. Възползвайте се!
Основни данни
справка ID84064
Дата на обявяване 18/11/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 110 m2
Стаен 5 (2 спални, 3 друго), 1 баня
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 97.142 €
Цена за m2 883 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2021
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Top Estate
Top Estate
гр. Велико Търново, Велико Търново
  Покажи мобилен телефон +359 88 817 7101
Теодора Тодорова
Показване на телефона +359 88 236 8184
Адрес и карта
Велико Търново - квартал Асенов
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията