€ 17.895,00

Самостоятелна къща с. Берсин, Кюстендил

Продава КЪЩА в област Кюстендил, с. Берсин - 60 кв.м / 35000 лв.
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание едноетажна къща с равен и много голям двор. Отлична локация в китното и плодородно село Берсин, района на Влахина планина, на 97 км. разстояние от София и на 9 км. от центъра на гр. Кюстендил.
Разположение:
Сутеренен етаж: преддверие и мазе;
Етаж: предверие и две стаи;
Лятна кухня;
Гараж около 18кв. м., с подход откъм асвалтов път;
Общата застроена площ на сградата е около 60 кв. м., а разгърната застроена площ около 120,00 кв. м.. Сградата е със сериозни пукнатини по външните стени и се нуждае от конструктивно обследване. Спрямо становището на компетентен строителен конструктор същата може да бъде изцяло разрушена или укрепена, реконструирана и ремонтирана. Покривът е компрометиран на места. Една от стаите е с изложение изцяло изток/юг, а другата с изложение юг/запад. Предверието, което всъщност представлява една голяма стая е с изложение изток/север/запад.
Дворът е голям, с площ 839 кв. м., изцяло равен. От запад имотът граничи с асфалтов път. Може да бъде изградена скелетна конструкция за лози и засадени овошки. Има достатъчно място както за озеленяване така и за зеленчукова градина.
В северната страна на дворът има стара сграда лятна кухня. Към настоящия момент се използва като склад. На западната регулационна линия има построен гараж, с подход откъм асфалтов път.
Сградите не са добре поддържани, като къщата и останалите сгради имат нужда от цялостен съвременен ремонт. Има изградена масивна ограда от бетонни колове и метална мрежа с височина 2 метра. До имота се достига по асфалтов път, като същият е на около 300 м. от центъра на селото.
Основни данни
справка H-519346
Дата на обявяване 02/04/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Разходи
Цена 17.895 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
с. Берсин, Кюстендил