€ 460.000,00

Самостоятелна къща Благоевград

Стилна Къща с прекрасни гледки без такса подръжка
La Maison Idéale представя на Вашето внимание къща в новоизграждащ се квартал,на около 400м. от Пирин голф клуб. Площ 203,20 кв.м и двор 781 кв.м. Състои от 3 спални, 2 бани, съблекалня (която при желание може да се преустрои в спалня), винарна, складово помещение и мокро помещение. 2 спални са с директен изглед към Пирин планина; гледка към Рила и Родопите от кухнята. Къщата е самостоятелна, частна собственост, поради което няма годишни комплексни такси, свързани с нея. Продава се напълно обзаведена и готова за нанасяне. Използвани са висококачествени материали и висок клас обзавеждане.
Площ 203,20 кв.мдвор 781 кв.м.Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Основни данни
справка ID155095
Дата на обявяване 14/03/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Разходи
Цена 460.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Благоевград
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията