€ 300.000,005+ стаен222 m21.351 €/m2

Самостоятелна къща Варна (квартал м-т Сотира)

Идеалната еднофамилна къща с веранда в "Сотира" и морска панорама от кота 0 на топ локация!
www.maximmo.bg Реф.номер 3674
Ново висококачествено строителство на Топ Цена само до 30 Януари 2023 г.! Срок за Акт 16 – м. Април 2023 г.! Опция за довършване частично или изцяло до ключ според предпочитанията на новите собственици!
За сградата: отличава се с класическа визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали – керамични блок тухли и керемиди Wienerberger. Коминна система – керамични изолирани с каменна вата тела Schiedel. Качествена мълниезащита и безшевни улуци. Покрива е със плоча изолиран и може да се използва за склад с капандура. Изградени са масивни огради и метални такива с жив плет от туи. Входа на имота е с плъзгаща се врата. Отоплението по проект е с климатици, които външни тела ще са скрити в специално помещение. Може да се монтира и подово отопление с термо помпа. Има предвидена и камина, която ще отоплява първият етаж и една от спалните на вторият етаж. Общо РЗП от 222 м2, а в свободното от застрояване дворно място с площ от 480 кв. м. са предвидени паркоместа за 5 автомобила.
Разпределение: на 2 етажа са разположени на първи етаж: антре, дрешник, баня с тоалетна, техническо помещение, общо помещение – дневна, трапезария и кухня с килер, от която се излиза на верандата. На втория етаж: три спални, едната със собствена баня и тоалетна, още една баня с тоалетна и перално помещение. Две от спалните имат обща голяма тераса, третата спалня е с малка самостоятелна тераса. Изложението е ориентирано югоизток.
Локация: перфектна, в един от най-предпочитания от семействата район на града – необходимото лично пространство за всички членове на голямо семейство, и удобството на локацията за всеки, независимо от възрастта, интересите, и потребностите! Достъп по асвалтов път до главна пътна артерия на града, пешеходно отстояние до хипермаркети на известни търговски марки, до спирки на градския транспорт, училища, детски градини, аптеки, болници.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414
Основни данни
справка ID135048
Дата на обявяване 26/01/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 222 m2
Стаен повече от 5 (4 спални, 2 друго)
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 300.000 €
Цена за m2 1.351 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
MAXimmo Bulgaria
MAXimmo Bulgaria
Ул.Студентска 1А, ет.3, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 921 2166
Иванова Мила
Показване на телефона +359 87 900 7414
Адрес и карта
Варна - квартал м-т Сотира