€ 329.800,00115 m23 етаж2.868 €/m2

Апартамент ул. Цар Иван Асен II, София (квартал Яворов)

ИРИДА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага за продажба прекрасен, аристократичен, просторен и обзаведен със собствен акцент и стил тристаен апартамент в един от най-желаните столични квартали- Яворов , на метри от БНТ,Орлов мост, Борисовата градина!
Изключителен имот поради своята локация и съдържание,разположен на трети етаж в тухлена сграда от 40 - те години, на чаровна улица, запазила аристократичния дух на Стара София!
Сградата се характеризира с качество и стабилност на строителството.
Апартаментът предлага много предимства за купувачите: Източно и южно изложение,с гледка към добре поддържан вътрешен двор, реална квадратура по документ за собственост 96 кв.м. и стара нормативна уредба,гарантираща просторни помещения ,високи тавани , мазе 16кв.м.,и светло обитаемо таванско помещение от около 16кв.м. извън тази квадратура. Практично разпределение, отличен етаж.
Имотът разполага със слънчеви и светли помещения и има следното разпределение: обширна дневна,голям вестибюл,двепросторни и непреходни спални , самостоятелна голяма кухня с балкон, която може да бъде реорганизирана във трета спалня, баня,отделно тоалетна,килер, мазе и таван..Разпределението на имота позволява преустройство според необходимостта от помещения за ползване на новите собственици.Таванското помещение може да се направи на кабинет или да се отдава под наем,разполага с ТЕЦ и тоалетна на етажа.
Жилището е в добро състояние, в оригиналната си форма, запазени са оригиналният дъбов паркет, портални и други врати, прозорците са подменени с алуминиева дограма, блиндирана входна врата, отоплението е от централен ТЕЦ.Идеални части от двора на кооперацията. Обновени и поддържани общи части, приятни съседи.Възможност за паркиране в двора на кооперацията.Без асансьор.
Перфектен за инвестиция или за живеене!
***
За контакти, повече информация и огледи, водещ брокер: Илиана Тошева 0876 72 00 20
***
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! РАБОТИМ И В ПОЧИВНИТЕ ДНИ!
Предлагаме БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ за одобрение и получаване на ипотечен кредит за покупка на жилище при най-добри условия за Вас, чрез услугите на лицензиран кредитен консултант!
ПЕРФЕКТНО изработени и приключени документално имотни сделки!


• Тухла    
Основни данни
справка ID81084
Дата на обявяване 13/11/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 115 m2
Етаж 3 от 6 общо
Разходи
Цена 329.800 €
Цена за m2 2.868 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Ирида
Ирида
пл. България 1, НДК , административна сграда, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 924 1443
Илиана Тошева
Показване на телефона +359 87 672 0020
Адрес и карта
ул. Цар Иван Асен II, София - квартал Яворов
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията