€ 67.423,0086 m21 етаж784 €/m2

Апартамент гр. Свети Влас, Несебър

Апартаменти в комплекс

Агенция за недвижими имоти "Вотчина" с голямо удоволствие представя на Вашето внимание апартаменти в комплекс "Magic Dreams".

Ваканционен комплекс Magic Dreams събира в едно привлекателна архитектура с ниска етажност, удобства и живописни гледки. Обследвайки даденостите на имота и неговите скрити ползи, създадохме мястото, на което да искате ваканциите със семейството и приятелите да са безкрайни. Разположен върху парцел с висока денивелация Magic Dreams предлага неповторима гледка към морето. Комплексът се състои от три отделни сгради, градините са изключително красиви и наситени с разнообразна растителност, а детските площадки карат децата да преминават от едно приключение в друго. Това е мястото, където можете да събирате тен край големите басейни или да поддържате форма на открития фитнес. Тук ще имате всичко необходимо, за да прекарвате щастливи летни дни.

Magic Dreams e разположен на българското Черноморие, в тих район между курортен комплекс Слънчев бряг и град Свети Влас, на 250 метра от морския бряг. Районът е с отлична пътна инфраструктура и комуникации, а локацията на комплекса дава възможност за бърз и удобен достъп, както до курорта с неговите места за забавление и търговски обекти, така и до красивото яхтено пристанище с множество атракции и ресторанти.

Magic Dreams е завършен през 2008 година. Комплексът е с доказано качество на строителство и разполага с новообзаведени апартаменти за продажба. Те са с площ от 57 до 120 кв.м и с разнообразни разпределения на помещенията.

Четири от тристайните апартаменти са напълно реновирани, като е постигната идеална синергия от висококачествен интериор и впечатляваща външна площ за отдих и развлечение.

Комплекса предлага:

- Два открити басейни

- Обширни зелени площи

- Детска площадка и занималня

- Фитнес на открито

- СПА център

- Търговски площи

Електр.
Вода
Асансьор
Паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Охрана
Инверторен климатик
С преход
Канализация
Локално
Саниран
Телевизор
Сушилня
ТЕЦ
Миялна
Открит басейн
Обзаведен
Пералня
Сауна/СПА
Барбекю
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Основни данни
справка 1247
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 86 m2
Етаж 1
Разходи
Цена 67.423 €
Цена за m2 784 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виталий Пепеляшков
Адрес и карта
гр. Свети Влас, Несебър