€ 84.000,0078 m21 етаж1.077 €/m2

Апартамент к. к. Слънчев бряг, Несебър

Двустаен апартамент в к.к. Слънчев бряг

Агенция за недвижими имоти "Votchina' ви предлага просторен двустаен апартамент в к.к Слънчев Бряг.

Апартаиента се намира в к.к. Слънчев бряг, кв. Чайка / Вила Дискавъри / в близсот до комплекс ”Хармони 1”, без такса поддръжка. Апартамента е напълно обзаведен, с югоизточно изложение, две тераси. Кавартала е спокоен, в сградата има магазин за хранителни стоки, ресторант, в близост има две детски площадки.

Курортен комплекс Слънчев бряг е разположен в южната част на Черноморското крайбрежие, в просторен и живописен залив с форма на полукръг, отворен на изток. Плажната му ивица е с дължина осем километра, а на места е широка повече от 100м. Северната част на курорта достига до най-източните възвишения на Старопланинския масив. Това създава великолепна комбинация от морска атмосфера и свеж планински въздух.

Слънчев бряг е носител на престижното отличие „Син флаг” – признание за запазена екологично чиста природна среда. Това е едно от редките места по Черноморието, където все още могат да се видят естествени пясъчни дюни, в които виреят над 16 вида редки растения. Плажът на курортния комплекс е от ситен жълто-златист пясък, морското дъно е с много лек наклон и е удобно за къпане. Климатът е морски – мека зима и сухо и горещо лято. Ободряващият планински въздух и морският бриз, освежават сухите и горещи дни и правят нощите приятни и прохладни. Средната годишна продължителност на слънчевото греене е около 2300 часа, като през юли и август продължителността на деня достига 10,5 – 11 часа.

Електр.
Вода
Асансьор
Паркинг
Гараж/Подземен паркинг
Охрана
Канализация
Локално
Саниран
Телевизор
Морето е на пешеходно разстояние
Миялна
Пералня
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Партида за ток
Партида за вода
Основни данни
справка 1953
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 78 m2
Етаж 1 от 5 общо
Разходи
Цена 84.000 €
Цена за m2 1.077 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виталий Пепеляшков
Адрес и карта
к. к. Слънчев бряг, Несебър