€ 149.640,00103 m25 етаж1.453 €/m2

Апартамент гр. София, София (квартал Левски)

БЕЗ КОМИСИОНА. Ново стройтелство. Апартаменти в нова сграда, кв. Васил Левски

Sofia In /www.sofiain.com/ предлага на Вашето внимание:



Седем етажна жилищна сграда с магазин на партерния етаж, намираща се в кв. Васил Левски в близост до кръстовището на бул. Ботевградско шосе и ул. Летоструй. Локацията на сградата има много добра транспортна свързаност: метро, трамвай 22 и автобуси 79 и 90. Сградата е на 900 м от изграждащата се в момента метростанция Витиня. При среден трафик до центъра на София с автомобил се стига за 12-13 мин. Има удобни връзки към аерогара София и изходните автомагистрали. В района има много училища, детски градини и търговски обекти. Стадиона и парк Герена са на 10 минути пеша. Община Подуяне е разположена на 700 метра от сградата. Блокът ще е отделен

от Ботевградско шосе с 30 метрова зелена зона .



Концепция : Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Апартаментите са проектирани по европейски стандарти, определя един по-добър жилищен обем и предоставя усещането за много простор и слънчева светлина. Предвидена е шумоизолация, а прозорците ще бъдат оборудвани с шесткамерна дограма с трислоен стъклопакет и К стъкло, шумо- и топлоизолация. Още при проектиране на сградата са заложени най-модерните технологии и съвременни материали, които ще бъдат използвани в процеса на строителството, за да се създаде висок стандарт, уют и спокойствие на живущите в комплекса.

Жилищната сграда включва 29 ап.



За повишаване на класа на сградата предлагаме: Фасадно лед осветление и декоративно градинско осветление, което да очертае парцела и зелените площи, система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж; система за видеонаблюдение, което обхваща периметъра около сградата; видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове; СОТ система за всеки апартамент; електронни водомери при които цялата информация ще се сканира от входа на сградата; изводи за електрически щори за всеки прозорец в жилищната част; изводи за климатици във всяка стая; блиндирани врати.

Строителство :



ОТОПЛЕНИЕ:

Изводи за климатици



ИЗОЛАЦИЯ:

Сградите са топлоизолирани с 10 см EPS изолация. Покривите са топлоизолирани с XPS изолация 10 см., и двойно хидроизолирани. Всички тераси също са хидроизолирани.



СТЕНИ:

ограждащи и преградни стени са тухлени, при спазване на БДС с гарантирано качество на материалите. Заложени са висококачествените тухли Wienerberger. Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и естествен камък.



ДОГРАМА:

Дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил. Най-качественото решение за вашия уют през различните сезони.

Входните врати са блиндирани.



ИНСТАЛАЦИИ:

Към всяко жилище са осигурени звънчева, телефонна и видеодомофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет.



ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ:

Постигане на ниски енергийни разходи е приоритет в съвременните проекти. Максимална енергийна ефективност с качествена изолация, материали и детайли.



ИЗДАВАНЕ:

Стени - Мазилка

Подове – замазка






ПРИ ИНТЕРЕС ОТ ВАША СТРАНА МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ОТГОВОРНИЯ КОНСУЛТАНТ ЗА НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ И ФИНАНСИРАНЕ НА ПОКУПКАТА.

Ние Ви осигуряваме безплатно съдействие за банков кредит от нашите банки – партньори на преференциални условия!



РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ В СГРАДАТА:



Имате възможност да резервирате имот в комплекса и да го свалите от продажба със заплащане на депозит. След това се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор; Свържете се с отговорния брокер за тази обява за подробна информация относно процедурата за покупка и начина за плащане. За всички наши клиенти ние осигуряваме безплатна юридическа и правна подкрепа по време на сключване на сделката!



ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:



Ние сме компания, за която на първо място сте Вие, нашите клиенти, точно за това освен покупката на имота ние Ви предлагаме

допълнителни услуги, които ще направят ползването на новозакупения имот пълноценно и безпроблемно.



Допълнителните услуги, които предлагаме включват:



✔️ Проектиране на интериорен дизайн и обзавеждане;

✔️ Извършване на довършителни и/или ремонтни дейности с екип от професионалисти;

✔️ Цялостно обзавеждане с качествени мебели на достъпни цени;

✔️ Пълен набор от услуги по управление на Вашия имот!




Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 20326

Очакваме Ви!





Асансьор
ТЕЦ
Контролиран достъп
Основни данни
справка 20340
Дата на обявяване 14/08/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 103 m2
Етаж 5
Разходи
Цена 149.640 €
Цена за m2 1.453 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Левски