€ 499.882,00173 m25 етаж2.889 €/m2

Апартамент гр. София, София (квартал Изгрев)

БЕЗ КОМИСИОНА. Луксозна бутикова сграда от най-висок клас в кв. Изгрев

Sofia In /www.sofiain.com/ С гордост ви представяме нов проект.

Завладяваща визия и блясък за вашия нов дом в София.

Уникален архитектурен и интериорен дизайн и е първата жилищна сграда в София, носител на сертификата LEED (Leadership in Energy and Environmental design) – световен стандарт, гарантиращ високо качество на енергийна ефективност и здравословна среда за обитателите.

Луксозна бутикова сграда от най-висок клас, която ще предлага услуги като: 24 часа консиерж. Възможност за частично или пълно обзавеждане на вашите апартаменти. Външната фасада е изцяло окачена и облечена с естествен камък. Луксозните общи части и дизайнерския вход по неповторим начин допълват усещането за красота и комфорт. Фоайето е изпълнено от естествен камък и е с размер 70 кв.м. Етажните коридори са изцяло облечени с ламперия и осветени с икономични LED ленти. Сградата е изпълнена с най-висок клас строителни материали и иновативни технологии като: SMART система на управление във всеки апартамент, с възможност за управление на климата, противопожарната система, системата за охрана и др. директно през вашия смартфон. Рекуператори с възможност за доставяне на свеж кислород в жилищните помещения. Асансьорите Kone, с най-добри показатели за бързина (3 m/s), сигурност и функционалност, осъществяват качествена връзка между етажите. Всеки кухненски аспиратор работи по самостоятелен тръбен път, като елиминира проблема на нежеланите миризми от съседни апартаменти.

3 вида паркиране – две подземни нива гаражи (единични и двойни) и външни открити и закрити паркоместа. Множеството декоративни елементи на ландшафтния дизайн придават особена изтънченост и радост за сетивата. За сигурността на живущите е предвидена 24-часова охрана, консиерж, видеонаблюдение и контролиран достъп. Едно от изключителните предимства на сградата е нейната локация, квартал Изгрев е сред най-предпочитаните в София. Близостта на сградата до Борисовата градина и парковата част на квартала, множеството училища, детски градини, аптеки, хранителни вериги и ресторанти, са важен фактор за комфорта. Високото качество на живот се допълва от бързия достъп до главни пътни артерии, две метростанции (300 м.) и спирки на градския транспорт.

Човек е щастлив, когато живее в хармония със заобикалящата го среда

Свободни гаражи и паркоместа от от 30 000 евро до 50000 евро

Срок за приключване - края на 2024г.

Всички свободни жилища в сградата можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 15001

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ:

Безплатно съдействие за банков кредит!

Безплатна юридическа и правна подкрепа за сделката!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Асансьор
Охрана
Лукс имот
Газ
ТЕЦ
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 15028
Дата на обявяване 06/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 173 m2
Етаж 5
Разходи
Цена 499.882 €
Цена за m2 2.889 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Изгрев