€ 155.112,0069 m23 етаж2.248 €/m2

Апартамент гр. София, София (квартал Горна баня)

БЕЗ КОМИСИОНА!!! Нова сграда в кв. Горна Баня

Sofia In /www.sofiain.com/ представя на Вашето внимание:

Модерен, иновативен проект, силно свързан с природата. Сградата се намира в полите на Витоша - кв. Горна Баня и непосредствена близост до южната дъга на околовръстното шосе на София. Наблизо е метростаниця "Горна Баня", има и спирка на автобус 260.

Сградата има 3 жилищни етажа и едно подземно ниво. Предвидени са паркоместа и гаражи за поне 2 автомобила на семейство. Към апартаментите, разположени на партерно ниво има богато озеленен двор, със зона за релакс, покрита с отваряема пергола. За живущите на другите две нива е обособена дворна площ за общо ползване.


ФАСАДА


Фасадата е изградена с висок клас материали, които отговарят на съвременните изисквания за комфорт и уют. Вентилируема фасада, с топлоизолационен слой от каменна вата и финишни покрития от дърво, керамика и алиминиев композитен панел. Дограма с алуминиев профив и троен стъклопакет с UV филтър. Парапетите са изцяло от стъкло, с профил за вграден монтаж. По този начин визуалната преграда между помещенията и околната среда е незабележима.


ОТОПЛЕНИЕ И ЗАЩИТА


Външните стени и покрива са с топло-изолационни покрития, които осигуряват максимална защита на помещенията. Вентилируемата фасада осигурява допълнителен въздушен слой, позволяващ на външните стени да "дишат". Водно - подово отопление в помещенията.


СИГУРНОСТ


Сградата притежава всички съвременни системи за физическата сигурност на живущите. Контрол на достъпа във всички нива на сградата и на двора чрез видеонаблюдение и СОТ окабеляване във всички обекти и общи части.


ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ


Всички стенни и подови покрития са шумоизолиращи. Вътрешните преградни стени са изпълнени с керамични елементи, каменна вата и звукоизолационна мембрана. Такава мембрана е предвидена и по подовете, създавайки така наречения „плаващ под“.

Всички съоръжения – газови котлета, външни тела на климатици и други са далич от ежедневния достъп. ВиК инсталациите са изпълнени със система – „безшумни тръби“.


МОДЕРЕН ДИЗАЙН


Дизайнът на входните части и стълбището следва изчистените линии на сградата. Подът е изграден от широкоформатни италиански плочи, а осветлението е вградено.



Гаражи на цена от 24000 евро.



Сградата има АКТ 16



Всички свободни жилища в сградата можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 16693



НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ:

Безплатно съдействие за банков кредит!

Безплатна юридическа и правна подкрепа за сделката!



ОЧАКВАМЕ ВИ!

Асансьор
Панорамна гледка
Газ
Локално
Затворен комплекс
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 16696
Дата на обявяване 06/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 69 m2
Етаж 3
Разходи
Цена 155.112 €
Цена за m2 2.248 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Йордан Коев
Показване на телефона +359 88 877 0732
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Горна баня