€ 145.000,00107 m211 етаж1.355 €/m2

Апартамент София (квартал Сердика)

РС Естейтс предлага за продажба тристаен апартамент в съвременен нов жилищен комплекс със затворен тип, разположен в престижния район Сердика, на кратко разстояние от сърцето на столицата. Този стилов апартамент разполага с обща площ от 107,74м2, чиста площ 90,53м2 полезна площ и се намира на единайсти етаж с ориентация югоизтог.
Ето някои от основните предимства, които го правят идеален за вашата инвестиция:
Изключително изгодна цена - само 1300 евро на квадратен метър с включен ДДС, която представлява изключително конкурентна оферта за района и пазара.
Планирано завършване през август 2024 г. с получаване на Акт 16. Това означава, че можете да се насладите на новия си дом в близко бъдеще.
Качествена 5-камерна немска PVC дограма с троен стъклопакет, осигуряваща отлична топлоизолация и звукоизолация.
Жилището се предлага на шпакловка и замазка, което ви дава възможност да го персонализирате и декорирате според вашия вкус.
Обособен балкон с гранитогрес, където можете да се релаксирате и наслаждавате на свеж въздух.
Подготвени електрическа и водопроводна инсталация, както и изводи за климатик в дневната стая.
Включено окабеляване за интернет и ТВ, за да осигурите бързо и удобно свързване.
Отоплението е централно с ТЕЦ.
Луксозно завършени общи части с използване на висококачествени материали като естествен камък и гранитогрес.

'Capitol Residence' е проект, който се стреми да съчетае съвременен градски стил, комфорт и удобство, предоставяйки всичко, от което се нуждаете в своя нов дом. Разположен в Сердика, комплексът осигурява бърз достъп както до централната железопътна гара, така и до булевард 'История Славянобългарска'. С отлично развита инфраструктура и близост до ключови спирки на обществения транспорт, включително метростанция, този проект представлява привлекателна възможност за всички, които търсят удобен и съвременен жилищен комплекс.
Общият обем на проекта 'Capitol Residence' е 22 735 квадратни метра и включва четири жилищни сгради, разположени огледално, което предоставя естествена осветеност и простор. В него ще намерите разнообразие от имоти - от студиа до четиристайни апартаменти с функционално разпределение на помещенията и благоприятни ориентации. За удобство, проектът предлага подземни гаражи и паркоместа, които решават проблема с паркирането.
С неговата изключително комуникативна локация и богат избор на имоти, включително ателиета и апартаменти, 'Capitol Residence' представлява идеалното място за вашето бъдеще жилище. Не пропускайте възможността да станете част от този съвременен жилищен комплекс в центъра на столицата.


• Тухла• В строеж• Контрол на достъпа• В затворен комплекс 
Основни данни
справка ID166523
Дата на обявяване 11/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 107 m2
Етаж 11 от 17 общо
Разходи
Цена 145.000 €
Цена за m2 1.355 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
RS Estates
RS Estates
кв. Лозенец, ул. Златен Рог 16В, ет.1, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 811 2226
Исмаил Исмаил
Показване на телефона +359 89 793 4358
Адрес и карта
София - квартал Сердика