€ 143.631,0079 m216 етаж1.818 €/m2

Апартамент гр. София, София (квартал Лагера)


Sofia In /www.sofiain.com/ предлага на Вашето внимание:

Домът, който сте търсили с години - гледка, градина, метростанция, подово отопление, с безкрайна гледка към планината, която никога няма да се закрие, метростанция на крачка от комплекса, близост до центъра на града - само на 4,8 км. от Съдебната палата и разкошни зелени площи. Предлагаме разнообразие от комфортни апартаменти, като сме се погрижили да бъдат изключително функционални и практични, топли през зимата и много слънчеви. Всички три - и четиристайни жилища се радват на прекрасна панорама към Витоша, а двустайните жилища са с открит и красив хоризонт към Стара планина. В този проект отново сме отделили специално внимание на нуждите на хората с по-големи семейства – тук могат да открият просторни апартаменти с по три спални, с голям слънчев хол 41 кв.м., два санитарни възела и перално/складово помещение.

Всички триb- и четири - стайни апартаменти са с вградено водно подово отопление и инсталации за термопомпена система, с преференциален монтаж на висок клас термопомпи със 190 литров бойлер и дигитален панел на управление, с допълнителна топл о- и шумо - изолация, вградена в подовата замазка. Съвършеният комфорт и високото качество на живот ще са обезпечени с максимални изолационни параметри на сградите - най-висок клас дограма Schüco, шумоизолационен троен стъклопакет (съставен от 6 mm. енергоефективно стъкло, 4 mm. бяло и 5 mm. К-стъкло, с аргон), окачена фасада, пожароустойчиви и шумоизолационни стени между апартаментите с Akustik технология, топлизолационна каменна вата 15 см., червена тухла Winerberger, естествени материали за декорация на общите части на сградата - комбинация от импрегниран варовик и гранит. Площите с общи части на двустайните апартаменти варират от 74,07 кв.м. до 80,11 кв.м, на тристайните апартаменти – от 102,21 кв.м. до 114,11 кв.м., а при четиристайните жилища – от 131,86 кв.м. до 169,75 кв.м.

Проектът е разположен на площ от 20 декара и се простира от Владайска река до бул. Никола Мушанов, като само 4 декара са заети от сграден фонд – останалите 16 000 кв.м. служат за разполагане на огромните красиво поддържани зелени площи, алеи за маневриране и паркиране. Поддръжката на зеленината ще бъде осигурена с автономна дигитална поливна система. Сградите ще разполгат с детски съоръжения за игра за малките им обитатели.

Транспортният достъп е перфектен и сигурен - метростанция „Овча купел“ се намира на 300 метра от сградата, без да е необходимо пресичане на булеварда. Паркирането на новодомците е осигурено чрез гаражи и подземни/наземни паркоместа, като всеки гараж е оборудван с автоматична врата с дистанционно управление, снабден с усилен кабел за монтаж на домашна зарядна станция за електроавтомобили. Достъпът за детски колички и хора с намалена мобилност се осигурява посредством удобни подстъпи и широки асансьори, които спират на всеки етаж, включително обслужват сутеренните етажи, на които са разположени гаражите и паркоместата.

ПРИ ИНТЕРЕС ОТ ВАША СТРАНА МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ОТГОВОРНИЯ КОНСУЛТАНТ ЗА НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ И ФИНАНСИРАНЕ НА ПОКУПКАТА.

Ние Ви осигуряваме безплатно съдействие за банков кредит от нашите банки – партньори на преференциални условия!



ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:



Ние сме компания, за която на първо място сте Вие, нашите клиенти, точно за това освен покупката на имота ние Ви предлагаме

допълнителни услуги, които ще направят ползването на новозакупения имот пълноценно и безпроблемно.



Допълнителните услуги, които предлагаме включват:



✔️ Проектиране на интериорен дизайн и обзавеждане;

✔️ Извършване на довършителни и/или ремонтни дейности с екип от професионалисти;

✔️ Цялостно обзавеждане с качествени мебели на достъпни цени;

✔️ Пълен набор от услуги по управление на Вашия имот!




Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 21576

Очакваме Ви!

Основни данни
справка 21643
Дата на обявяване 03/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 79 m2
Етаж 16
Разходи
Цена 143.631 €
Цена за m2 1.818 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Милен Тонев
Показване на телефона +359 88 265 4900
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Лагера