€ 182.842,0083 m23 етаж2.203 €/m2
Обява без снимка,
опитайте да попитате рекламодателя

Апартамент София (квартал Център - Изток)

ЖИЛИЩЕТО СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!!
Обявеният апартамент е част от новострострояща се сграда. Очаква се през 2024 г. да е на акт 14. Проектът се осъществява от доказала се в строителния бранш фирма. В съответствие с всички изисквания на инвеститора и изпълнителя, сградата ще бъде построена с висококачествени материали. Отоплението се предвижда да е на ТЕЦ, като към всеки отделен апартамент ще има възможност и за поставянето на климатични системи.
Имотът е ситуиран на тихо и спокойно за живеене място, което съчетава близостта си до магазини, част от големите търговски вериги-Лидл, Била, ресторанти, паркове, административнитв и културни центрове на столицата, многобройни линии на градския транспорт, елитни училища, детски градини, здравни заведения и др.
Агенция 'Интеллигард' предлага имоти на строителни фирми, които са се доказали на пазара с високо качество на строителство. Агенцията предлага своитв експертни услуги - юридически, инженерни и всичко необходимо в цялостния процес по избор,покупка, продажба, отдаване под наем, така че клиентите да бъдат сигурни и спокойни, че правят правилния избор в условията на техния защитен интерес. Разполагаме с възможности и да окажем необходимото съдействие на клиента, в случай, че има нужда от банково финансиране.
Към настоящия момент предлагаме имоти, ново строителство в района на ж.к. 'Красно село', Център и магазин Икеа. С подробности (цена, квадратура, изложение, етаж и др.) за предлаганите имоти, можем да ви запознаем при конкретен интерес от страна на клиента.
Гъвкави схеми на плащане според възможностите и желание на клиента!
За повече информация, Моля обадете се на предоставения телефон!
• Тухла• В строеж• Асансьор• С гараж• С паркинг
Основни данни
справка ID160611
Дата на обявяване 28/03/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 83 m2
Етаж 3 от 6 общо
Разходи
Цена 182.842 €
Цена за m2 2.203 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Във фазата на изчисление
Интеллигард
Интеллигард
ул. Твърдишки проход 15, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 581 6803
Адрес и карта
София - квартал Център - Изток