€ 320.000,00116 m28 етаж2.759 €/m2

Апартамент София (квартал Витоша)

Имотен център представя на вашето внимание този прекрасен апартамент в квартал Витоша.
Има изложение на изток и запад, което гарантира изобилие от слънчева светлина през целия ден. Отоплението е на газ, което осигурява ефективно и икономично отопление през студените месеци. Този апартамент предлага комфорт, стил и простор, като същевременно се намира в една от най-желаните локации в града. Не пропускайте възможността да се насладите на уют и лукс в този прекрасен дом. Свържете се с нас веднага, за да започнете новия си живот в този изключителен апартамент в квартал Витоша.
Към апартамента може да бъде закупен гараж за 20000 евро.

Жилището има следното функционално разпределение:Входно антре с вградено портманто, хол с кухненски бокс (всички уреди са на марката Bosch и са в гаранция), две спални, едната от които със собствена баня с тоалетна, още една баня с тоалетна, мокро помещение и две тераси, има поставено висок клас газово котле на Viessman, за допълнителен комфорт има поставени и климатици във всяко едно помещение ( на марката Mitsubishi Electric висок клас) .

Сградата е изключително съчетание между модернизъм и най-висок клас материали. Има прекрасно озеленен двор изпълнен по ландшафтен проект. Фасадата е вентилируема, изпълнена с керамика-гранитогрес, панели от еталбонд и HPL- плоскости FUNDERMAX в цвят орех, което добриняса не само за атрактивната й визия, но и за нейната дълговечност. Дограмата е белгийска седемкамерна на водещата марка REYNAERS със стъклопакет 28мм с газ аргон!
За повече информация, огледи и безплатна консултация се свържете с нас на посочения телефонен номер! Отговорен Брокер: Любомир Радулов

• Тухла    
Основни данни
справка ID142821
Дата на обявяване 16/02/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 116 m2
Етаж 8 от 8 общо
Разходи
Цена 320.000 €
Цена за m2 2.759 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Имотен център България
Имотен център България
бул. "Симеоновско шосе" 93Б, вх.А, ет.7, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 705 0888
Адрес и карта
София - квартал Витоша