€ 271.000,00130 m23 етаж2.085 €/m2
Обява без снимка,
опитайте да попитате рекламодателя

Апартамент гр. София, София (квартал Хладилника)

БЕЗ КОМИСИОНА. Апартаменти в кв. Хладилника на крачки от метростанция Витоша и МОЛ Парадайс

Sofia In /www.sofiain.com/ предлага на Вашето внимание:

Сграда, изцяло създадена да удовлетвори нуждите на съвременния човек в големия и динамичен град. Представяме Ви сграда от ново поколение с енергиен клас А, в която можете да намерите уют, хармония, красота, спокойствие, сигурност, пространство и не на последно място - усещането, че живеете в изискана и луксозна периферия на града, докато в действителност Вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата. Локацията на сградата е в непосредствена близост до метростанция „Витоша“, МОЛ „Парадайс“ и Зоопарк София. В южна София, с удобен достъп до всяка точка на градa.

Иновативен проект, съчетаващ в себе си функционалност, енергийна ефективност и безкомпромисно качество на строителството. Жилищната част се състои от две сгради, изградени при свързано застрояване и е решена в пет входа – вход А, Б, В, Г и Д. За удобство на живущите в сградата на ниво партер се разполага Заведение за обществено хранене с градина, както и просторно Търговско помещение и още 7бр. по-малки търговски помещения.

Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени .Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.За удовлетворяване на нуждите на посетителите и живущите в сградата подземното ниво, разполагащо с 195 паркоместа за автомобили -– много повече от минималния необходим брой. Предвидени са и 8 зони с места за велосипеди.

Сигурността и удобството на живущите ще бъде гарантирано с контрол на достъпа до подземното ниво на сградата. Сградата ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на сградата.

Сградата ще разполага с фотоволтаични електроцентрали на покрива на сградата, които ще произвеждат повече от 110 000 кВтч чиста енергия на година на място, което покрива напълно потреблението на всички енергоконсуматори в общите части на сградата. Високата енергоефективност ще бъде постигната и посредством вискокачествената изолация и дограма, с които ще бъдат оборудвани всички жилища в нея.

Енергийната ефективност и екологичност не се изчерпва само с изграждането на сградата, а и на площите около нея. За целта са планирани поставяне на соларно параметрично улично и парково осветление, което няма да черпи енергия от мрежата и ще осигурява уют, сигурност и естетика, без да се налага жителите да плащат електроенергия за това.

Паркинг – изцяло подземен, с цени от 22 000 евро 45 000 евро

Очаква АКТ 16 есента на 2024г.



Всички свободни жилища в сградата можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 17323

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ:

Безплатно съдействие за банков кредит!

Безплатна юридическа и правна подкрепа за сделката!



ОЧАКВАМЕ ВИ!

Асансьор
Лукс имот
Лице на път
Газ
Термопомпа
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 21107
Дата на обявяване 26/01/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 130 m2
Етаж 3
Разходи
Цена 271.000 €
Цена за m2 2.085 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Хладилника