€ 387.360,001 етаж

Апартамент Благоевград

Ексклузивен апартамент три спални
La Maison Idéale Предоставяме на Вашето внимание неустоимо предложение за апартамент с три спални в квартал Даунтаун.
Апартаментът се намира на партерен етаж и в сърцето на комплекса и с достъп до разнообразни търговски обекти като: гръцки и италиански ресторанти, английски пъб, кафетарии, пиано бар, два супермаркета, спортен магазин и зъболекарски кабинет. Простира се върху 193,68 кв. м. и е с великолепна всекидневна с детайли от дърво и камък. Всяка от спалните разполага със собствена баня, което гарантира Вашето уединение. Имота е луксозно изпълнен и се продава завършен до ключ, а срока за завършване е 6 месеца.
НеобзаведенПлощ 193.68 кв.м.3 Спални3 баниЗа собственика на имота, на разположение ще бъде  дизайнер, който да съдейства при желани промени. Възползвайте се и от изградена инфраструктура за интернет, телевизия и телефон.
УСЛУГИ КОМПЛИМЕНТ ЗА НОВИ СОБСТВЕНИЦИ* Достъп до спа център за членове на семейството от 4 до 8 човека * Транспорт до кабинков лифт в Банско през зимните месеци * Съхраняване на ски и сноуборд оборудване * Използване на открити парко места * Преференциални цени за настаняване, храни и напитки * Преференциални цени за грийн фий * Използване на детски площадки * Отстъпки при предплащане на такса поддръжка *
Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Основни данни
справка ID131850
Дата на обявяване 19/01/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Етаж 1
Разходи
Цена 387.360 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Благоевград
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията