€ 47.000,0090 m2522 €/m2

Апартамент Кюстендил (квартал Бузлуджа)

Продажба 4-стаен гр. Кюстендил - Бузлуджа 90m²
„БУЛГАРИ КОНСУЛТ“ ООД предлага на Вашето внимание голям четиристаен апартамент. Отлична локация – в района на „Бузлуджа“, на минути разстояние от центъра на Кюстендил, близост до детска ясла, детска градина и основно училище.
Общата площ на апартамента е 90,36 кв. м., ведно с избено помещение с площ от 4,00 кв. м и идеални части от общите части на сградата. Състои се от коридор, просторен хол с преход към спалня с балкон, кухня с балкон, тоалетна, втори коридор с килер, втора спалня и баня с тоалетна.
Апартаментът е изцяло саниран откъм вътрешната част на стените. Поставена висококачествена и енергийно ефективна PVC дограма. Балконът на кухнята е изцяло остъклен с PVC дограма и е със западно изложение. На него са изкарани част от електроуредите. Другият балкон е на преходната спалня и е с изцяло южно изложение.
Подови настилки – плочки и паркет. Сградата е газифицирана, което дава възможност за алтернатива при отоплението – на ток, на газ или на твърдо гориво. В апартаментът е с изградена газова инсталация. Отоплението е на газово котле. Предстои саниране на целия блок по европейски програми за енергийна ефективност, което ще обнови и подобри качеството на общите части на сградата и ще повиши цените на обектите в нея.
!!! Апартаментът е за основен ремонт, което е отразено в офертната цена.
Основни данни
справка A-121408
Дата на обявяване 08/12/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 90 m2
Разходи
Цена 47.000 €
Цена за m2 522 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
Кюстендил - квартал Бузлуджа
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията