€ 96.400,0058 m24 етаж1.662 €/m2

Апартамент София (квартал м-т Гърдова глава)

* БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧ! СРЕДЕН! ИЗЦЯЛО ПОКРИТ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! *
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. : 74586

Имотът Представлява: Дневна около 20м2 с кухненска част и излаз към Тераса, Спалня около 11м2, Баня, Склад. Имотът има много възможности за преустройство! Чистата площ е около 47м2!

Цената е с ДДС!
Възможност за закупуване на паркоместа на преференциални цени!

Отлична Локация: Имотът се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София Бояна, м-т Гръдова глава. Бърз достъп до Околовръстен път, бул. Цар Борис III,

Строителство: Висококачествено Ново Строителство стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно БДС .

Комплекс от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене. Съчетание на удобствата на големия град с предимството да живееш близо до природата. Комплексът включва обслужваща част с паркови зони и нискоетажни жилищни сгради в околността.
Гъвкава схема за разсрочено плащане!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева - 0895 50 10 41, [email protected]
• Тухла• В строеж• Асансьор• С гараж• С паркинг• Интернет връзка• С действащ бизнес• Видео наблюдение• Контрол на достъпа• Охрана• Възможност за дан. кредит 
Основни данни
справка ID107508
Дата на обявяване 05/12/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 58 m2
Етаж 4 от 6 общо
Разходи
Цена 96.400 €
Цена за m2 1.662 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
НОВ ДОМ 1 ООД
НОВ ДОМ 1 ООД
бул."Гоце Делчев" 98, бл. 22, вх.Б, ет.2, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 990 0430
Лили Колчева
Показване на телефона +359 89 550 1041
Адрес и карта
София - квартал м-т Гърдова глава