€ 235.000,00190 m22 етаж1.237 €/m2

Вили гр. Балчик, Балчик

Автентична къща близо до Двореца /Балчик/

Продаваме елегантна вила построена в автентичен за град Балчик стил. Къщата е на два етажа с ЗП 100 кв.м, и с разгърната площ 190кв.м и градина към нея с площ 540кв.м. Стоителството на вилата е монолитно, тухла, изолация, pvc дограма, 3 бани и тоалетни с фаянс и теракот, душкабини. На първия етаж има антре, дневен тракт с място за хранене и почивка с камина и TV, обзаведена и оборудвана кухня, тоалетна към етажа. На етаж 2 се намират две спални (с по 2 и 3 легла), всяка от тях със самостоятелна баня, тоалетна и климатик. Отопление - камина, заложено оборудване за парно и алармена инсталация. Къщата разполагат с кабелна телевизия и 2 открити места за паркиране. В градината има две обособени места за почивка и хранене при хубаво време.



Къщата се намира на 500 м от морето, в границите на град Балчик, на около 35 километра от град Варна – морската столица на България с международен въздушен, морски и сухоземен транспорт и на 30 км от град Добрич – административен и стопански център на Добруджа.



На 300м от вилата се намира една от най – големите туристически забележителности на района – двореца на румънската царица Мария, отличаващ се с автентична архитектура, собствена ботаническа градина и пищен цветен парк.



В околността се намират голям брой места за хранене, пазаруване и развлечения.



Най – близките охраняеми плажове, които можете да посетите са в град Балчик и КК Албена, където могат да се практикуват различни водни спортове, а температурата на морската вода през летния сезон достига до 28 градуса C.

Електр.
Вода
Паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Инверторен климатик
Камина
Лице на път
Саниран
Гледка към морето
Телевизор
Без поддръжка
Обзаведен
Барбекю
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Септична яма
Партида за ток
Партида за вода
Основни данни
справка 862
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 190 m2
Етаж 2 от 2 общо
Разходи
Цена 235.000 €
Цена за m2 1.237 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виталий Пепеляшков
Адрес и карта
гр. Балчик, Балчик