€ 370.000,00146 m22 етаж2.534 €/m2

Вили гр. Балчик, Балчик

Перфектната къща за ценители!

"Вотчина" предлага за продажба резиденция която отличава се с грациозност, лекота и кокетен характер на изпълнението. Смесица на симетрията, пропорциите и равномерната повтаряемост на определени части, опростени форми и използване на колонади. Но най-забележителното в него, разбира се, невероятна гледка към морето от всеки ъгъл. Това е великолепна панорамна къща сгушена на високо място с парцел от 487 кв.м. Този зашеметяващ имот предлага 146 кв.м луксозна чиста жилищна площ на два етажа. Заедно с допълнителните постройки площа на къщата възлиза към 160 кв.м.



Пространството в къщата е организирано по следния начин: на приземния етаж има хол, удобна трапезария и луксозна кухня с излаз на тераса и вътрешен двор, в терасираната зона на парцела и до големия плувен басейн. Кухня с вградени кухненски шкафове; напълно оборудван със съдомиялна машина, хладилник, микровълнова печка, готварска печка, пералня и кафе машина, Също така на приземния етаж има складово помещение и санитарен възел за допълнително удобство. Терасата е идеалното място да се насладите на слънцето, да организирате барбекюта и да се забавлявате, докато се наслаждавате на хипнотизиращата гледка към морето.



Вътрешно стълбище води до първия етаж, където има коридор, три двойни спални (две с излаз на балкон) и баня. Представете си как се събуждате от спокойната гледка към морето в уютната си спалня или се наслаждавате на сутрешното си кафе на личния си балкон, докато се наслаждавате на спиращата дъха гледка.



Интериорът на цялата къща е решен в лек модерен стил. Гланцираната текстура на кухнята, неутралния бял цвят на стените и естествената шарка на теракота внасят изтънченост в интериора, а големите френски прозорци пропускат максимално количество топлина и светлина, която неминуемо ще ви обгърне дори и в слънчев зимен ден.



Тази напълно обзаведена вила разполага с всички съвременни удобства, от които се нуждаете, включително климатик във всяка стая, топлоизолация, двоен стъклопакет, ламинат и теракота.

Излезте навън и се насладете на просторната тераса, голям плувен басейн със зона за слънчеви бани, барбекю и бар. Имотът разполага също с достатъчно голям паркинг и гараж за допълнително удобство.

Отдалеченост: само на 200 м от най-близкия магазин, на 1 км от най-близкия плаж, на 5 км от гр. Балчик, на 3 км от курорта Албена и само на 30 км от гр. Варна и международното летище. Имота предлага отлична достъпност. Това е идеалната възможност за инвеститори, които искат да отдават вилата под наем на летовници през летния сезон.



Акценти:

* голям хол "open space"

* три спални

* две бани

* големи панорамни тераси

* зона барбекю

* открит басейн

* pull-bar

* самостоятелен двор

* готово за нанасяне и/или отдаване под наем

* гараж

* масивна ограда с портал

* асфалтиран достъп

* на 30 км от летище Варна



В цената влиза всичкото обзавеждане и оборудване.

Тази вила предлага всичко необходимо за комфортен живот или отдаване под наем за доходоносни летни ваканции.

Не пропускайте шанса да притежавате райско кътче в едно от най-желаните крайбрежни места в България.

Електр.
Вода
Паркинг
Гараж/Подземен паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Охрана
Инверторен климатик
Лукс имот
След ремонт
Саниран
Гледка към морето
Телевизор
Морето е на пешеходно разстояние
Миялна
Гледка планина
Без поддръжка
Открит басейн
Обзаведен
Пералня
Барбекю
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Септична яма
Партида за ток
Партида за вода
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 1849
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 146 m2
Етаж 2 от 2 общо
Разходи
Цена 370.000 €
Цена за m2 2.534 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виталий Пепеляшков
Адрес и карта
гр. Балчик, Балчик