€ 285.000,00250 m23 етаж1.140 €/m2

Вили гр. Балчик, Балчик

Къща с басейн и морска панорама в Балчик

Вотчина предлага къща с уникална морска панорама във вилната зона на гр. Балчик само на няколко километра от плажовете на кк Албена

Къщата е 250 кв.м. разгърната площ, на три нива са разположени

Първо ниво: голям хол с вградена кухня, ел. уреди, трапезарна част и излаз към тераса с веранда и оформена част за барбекю.

На първи партерен етаж са разположени 3 спални, напълно обзаведени, с две бани с тоалетни, и директен излаз от спалните към басейна.

По вътрешни стълби се стига до третия / втори реален/ етаж на къщата където има обособен малък апартамент с една спалня, хол, баня с тоалетна и тераса с невероятна морска панорама.

Имота разполага общо с 4ри спални, два хола, 4 мокри помещения, веранда, тераса, и басейн. Към имота има обособен покрит паркинг за няколко коли. Двора е добре поддържан и аранжиран. Асфалтов достъп до имота.

Балчик се намира в североизточната част на българското Черноморие, на 40 км. северно от Варна и на 20 км. южно от Каварна.

Градът е разположен близо до морето, в район с умереноконтинентален климат. Средната температура на въздуха през юли тук е 22 градуса, а температурата на морската вода през лятото достига 24 градуса.

В района на Балчик има три модерни голф игрища. Наблизо се намира живописното село Кранево, а на север - град Каварна, скалната столица на България, и още по-далеч - природният резерват с крепостта Калиакра. Наблизо има много места за къмпингуване. Балчик предлага различни възможности за настаняване, хранене и развлечения.

Несъмнено Балчик се е превърнал в най-популярния морски курорт. Красивите плажове в района около града и буйната природа привличат много туристи през летните месеци.

Електр.
Вода
Паркинг
Гараж/Подземен паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Охрана
Инверторен климатик
Лукс имот
Лице на път
Саниран
Гледка към морето
Телевизор
Морето е на пешеходно разстояние
Миялна
Гледка планина
Без поддръжка
Открит басейн
Обзаведен
Пералня
Барбекю
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Септична яма
Партида за ток
Партида за вода
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 2794
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 250 m2
Етаж 3 от 3 общо
Разходи
Цена 285.000 €
Цена за m2 1.140 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Юлия Кара
Адрес и карта
гр. Балчик, Балчик