€ 220.000,00156 m22 етаж1.410 €/m2

Вили гр. Балчик, Балчик

Двуетажна вила с гледка море! МНОГО ДОБРА! ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ВИДИ!

Предлагаме на Вашето внимание капитална вила за продажба с прекрасна панорама към морето в Балчик. Двуетажна вила с площ от 156 кв.м с парцел от 578 кв.м. и прекрасна гледка към морето. Има следното разпределение по етажи:

- 1 етаж: антре с кухненски бокс и трапезария, санитарен възел с душ кабина, две складови помещения, коридор, голяма веранда;

- 2-ри етаж: 3 спални, склад/дрешник, баня с WC. възел, голяма тераса и балкон.

Височината на таваните на двата етажа е 265 см. Дворът е ограден с масивна ограда. В двора: градина, гараж, басейн, барбекю, сауна и къща за гости с площ от 21 кв.м.

Разпределение на къщата за гости: - Партер с отделна сауна. -На втория етаж има една стая с баня и тоалетна.



От вътрешната страна на основната къща стените и таваните са шпакловани и боядисани с дишаща вододисперсионна боя. Външните стени са изолирани с топлоизолация и покрити с минерална влаго- и мразоустойчива мазилка на силиконова основа. Дограмата е металопластикова с еднокамерен стъклопакет. Покривът е 4-скатен, съобразен с местните климатични условия и покрит с естествени керемиди. При строителството са използвани екологично чисти материали българско и европейско производство, сертифицирани по стандартите на ЕС. Не са използвани гипсокартон, окачени тавани или други технологични решения, които оставят кухини в стени и други конструкции. Предвидено е централно водоснабдяване и електричество. В гаража има място за паркиране на една кола. Има възможност за паркиране на втори автомобил на улицата.



Дворът е изцяло озеленен с великолепна плодова градина!



Районът, в който се намира вилата е много спокоен и тих с чист морски и горски въздух, граничещ с двореца. Това е ваканционно селище с рядка комбинация от морски, хълмисти и горски пейзажи. Както в самия район, така и в околностите няма вредни производства – абсолютна екологична чистота. Районът е населен от българи, британци, германци и скандинавци. До 20% от собствениците на вили живеят целогодишно. На 80 метра от вилата има малък магазин “Стоки от първа необходимост”. Ресторант и друг хранителен магазин са на 250 м. Най-близкият супермаркет е на 2,5 км, можете да стигнете с автобус (спирка на 150 м), такси (евтино), с личен или нает автомобил. Разстояние до морето 800 м, до Балчик и Ботаническата градина 2 км, до курорт Албена 6 км, до голф игрище - 10 км, до летище Варна - 40 км.



Къщата се предлага за продажба с цялото оборудване, мебели и уреди (на снимката).



Завършено строителство 2012г.

Електр.
Вода
Паркинг
Гараж/Подземен паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Охрана
Инверторен климатик
Гледка към морето
Телевизор
Морето е на пешеходно разстояние
Миялна
Гледка планина
Без поддръжка
Открит басейн
Обзаведен
Пералня
Сауна/СПА
Барбекю
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Септична яма
Партида за ток
Партида за вода
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 3015
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 156 m2
Етаж 2 от 2 общо
Разходи
Цена 220.000 €
Цена за m2 1.410 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виталий Пепеляшков
Адрес и карта
гр. Балчик, Балчик