По договаряне5+ стаен240 m23 бани

Вили с.Подгорие, Костенец

Adelante Podgorie – Дивна красота и мир !
Block Недвижими имоти представя на Вашето внимание едиствен по рода си проект, който съчетава в себе си хармонията и красотата на природата. Проект, чиято основна концепция е да се съобрази и изпълни изцяло Вашите желания и изисквания. За всички любители на природата, които искат да ,,избягат“ от забързаното ежедневие и да се потопят в свой оазис сред природата.
Adelante Podgorie – Дивна красота и мир!
За проекта.
Проектът се състои от 15 имота с площ от 700 до 1200 кв.м. Имотите се намират в екологично чист район с възможност за реализация на автономни къщи. Можете да избирате от различни варианти за покупка спрямо нуждите и желанията Ви, а именно – покупка на самостоятелен парцел с изцяло уредени документи и в регулация, покупка на парцел с разрешително за строеж на 1 брой къща с проект и специално подбран интериорен проект, дело на компания, лидер в бранша. Ако пък желаете възможно най-скоро да се преместите във Вашия мечтан дом сред природата, предлагаме и възможност за изпълнение на проекта на къща от инвеститора за срок от 3 месеца. Предвидени са изграждането на соларни панели и проект за оранжерия, които ще превърнат този комплекс от къщ в една истинска и автономна затворена общност сред прородата.
Локация.
Село Подгорие се намира в Западна България, община Костенец , само на 1 час път от гр. София. Местността се характеризира с дивна природа, спокойствие и планинска хармония. В радиус на 8 минути с кола от Вашия бъдещ ,,оазис“ има ферми за щрауси, плодове и зеленчуци, рибарник и още много активности за почивните дни, а за да усетите още повече духа на природата можете да се разходите в планината и да посетите Костенския водопад. Близостта до курортните селища Костенец и Боровец позволява да се възползвате от най-различни развлечения и удобства като ски писти, голф клуб, минерални басейни, ресторанти и фитнес.
Предимства.
Всички ние знаем колко трудна и бавна процедура е въвеждането на парцел в регулация, минаването през десетки институции, казуси, документи. Точно затова, Adelante Podgorie е перфектното място за Вас. Спестявайки време и усилия, получавате възможност някой друг да се погрижи изцяло за изграждането на Вашия дом сред природата. Единственото, което се изисква от Вас е да се насладите на околната среда около Вас , която е предпоставка за един по-пълноценен и по-хармоничен живот за Вас и Вашето семейство.
Основни данни
справка ID21321
Дата на обявяване 04/04/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 240 m2
Стаен повече от 5 (5 спални, 1 друго), 3 бани
Разходи
Цена По договаряне
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Block Недвижими Имоти
Block Недвижими Имоти
бул. България 58, вх. Б, ет. 5, ап. 28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 783 3800
Ванеса Цекова
Показване на телефона +359 87 767 2772
Адрес и карта
с.Подгорие, Костенец