€ 680.000,00360 m21.889 €/m2

Вили гр. Бяла, Бяла

Луксозна двуетажна къща в град Бяла.

Добре дошли в морската резиденция на вашите мечти!

Агенцията за недвижими имоти "Votchina" е вълнувана да ви представи тази изключителна луксозна двуетажна къща с невероятна морска панорама в прекрасния град Бяла.

Къщата предлага луксозно строителство и обзавеждане на обща площ от 360 кв. м, разположена върху просторни 800 квадратни метра земя. С акт 16, наличие на ток и вода - предлага се директно от продавача.

Просторна, светла и уютна, тя ви запознава с прекрасна гледка към морето и града, намирайки се само на 400 метра от плажа. Разположена в град Бяла, в местността Глико, известна като гръцкия квартал, къщата ви предлага изключително удобства, включително басейн.

Инвестицията в строителството и обзавеждането на къщата е впечатляваща сума от 1,2 милиона евро. Отоплението се осигурява на ток. Атмосферата в къщата е наистина уникална, с 3 спални, хол, кухня, 4 бани и 5 тоалетни.

Със собствен гараж и обзавеждане на ниво, тази къща е готова да стане вашият нов дом, докато нейната последна реновация е извършена през 2023 г.

Вдъхновете се от момента и се наслаждавайте на балконите и терасите, изпълнени с естествената красота на морето. И не забравяйте за вашата уникална басейнна зона, където релаксацията е гарантирана.

За вашата безопасност, къщата е оборудвана със система за видеонаблюдение, което ви позволява да се чувствате спокойни във всеки един момент. Това е идеалният дом, който ви позволява да съчетаете лукса с уют и удобство, в сърцето на едно от най-прекрасните места на морето.

Електр.
Вода
Паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Инверторен климатик
Канализация
Локално
Саниран
Гледка към морето
Телевизор
Морето е на пешеходно разстояние
Открит басейн
Обзаведен
Пералня
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
Партида за ток
Партида за вода
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 3826
Дата на обявяване 19/04/2024
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 360 m2
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 680.000 €
Цена за m2 1.889 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Сергей Григорев
Адрес и карта
гр. Бяла, Бяла