€ 153.500,004 стаен148 m22 бани4 етаж1.037 €/m2

Четиристаен Разлог, Разлог

Апартамент с три спални за продажба в Пирин Голф, Разлог!
Ексел Пропърти предлага на Вашето внимание уникален тристаен апартамент на последен етаж. Намира се в квартал Downtown в сърцето на комплекса, популярен с търговската си улица. Местоположението му в центъра му осигурява бърз достъп до 5-звездния хотел и спа центъра, както и до селекция от ресторанти и кафенета на главната улица.

Разпределение: антре, дневна с трапезарна част и кухненски бокс, 3 самостоятелни спални, две бани с тоалетна и тераса със спираща дъха гледка към Пирин планина!

От апартамента се разкрива панорамна гледка в три посоки. Изложението на апартамента е три посоки изток, юг и запад и предлага гледка към планината, както и към търговската улица. Обзавеждането е масивно, а камината в хола осигурява комфорт на собствениците и техните гости. Намира се на четвърти етаж, като сградата разполага с асансьор и е осигурен контрол на достъпа. Имотът разполага с индивидуални измервателни уреди, електромер и водомер, както и изградена инфраструктура за интернет, телевизия и телефон. На собственика е осигурена възможност за паркиране на територията на комплекса и в близост до имота.

Апартаментът може да се използва за постоянно живеене, да се посещава на почивка или да се отдава под наем.

Комплекс Pirin Golf & Country Club е известен със своите красиви гледки и отлично поддържани общи части. Таксата поддръжка и управление е 17 евро на квадратен метър. / с вкл. ДДС/. Срещу тази такса собствениците на имота се възползват целогодишно от услугите на комплекса: СПА център, 7 басейна (шест открити и един вътрешен), 7 външни и 1 закрит детски кът, 24-часова жива охрана, рецепция, ски гардероб и безплатни трансфери от и до кабинковия лифт в Банско през ски сезона.

Освен това комплексът разполага с 2 голф игрища, тренировъчно игрище, голф академия, 6 тематични ресторанта, 2 супермаркета, пиано бар, наргиле бар, фитнес зала, игрище за скуош, билярд, тенис на маса, пекарна, спортен магазин, ски училище и магазин за дрехи.

Отдайте се на удоволствието да живеете в Pirin Golf & Country Club - мястото, където модерният начин на живот се среща със спокойствието на природата!
Основни данни
справка ID100144
Дата на обявяване 23/11/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 148 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго), 2 бани, кухня Кухненски бокс
Етаж 4 (Последен етаж) от 4 общо
Състояние на собствеността Свободен
Вид конструкция Луксозно строителство
Брой тераси 1
Обзавеждане Напълно обзаведен
Разходи
Цена 153.500 €
Цена за m2 1.037 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2008
Състояние на строителството Отлично
Отопление Самостоятелно
Вид гориво за отопление Електрически
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
Excel Property
Excel Property
ул. Пирин 117, Банско
  Покажи мобилен телефон +359 87 680 7744
Адрес и карта
Разлог, Разлог
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията