€ 169.900,005 стаен146 m21.164 €/m2

Самостоятелна къща София (квартал с.Панчарево)

Триетажна къща в Панчарево
!!! Ексклузивно само от Имоти Премиер !!! Имаме удоволствието да Ви представим триетажна къща във в.з. Панчарево. Триетажната къща с площ от 146 кв.м. и двор с общо 500 кв.м. се разполага на красиво позициониран парцел, който се отваря към едно невероятно природно панорамно зрелище. От всяка точка на този уникален имот се открива вълшебна гледка към Витоша планина и живописната Лозенска планина. Къщата, въпреки че се нуждае от ремонт, притежава потенциал да се превърне във Вашия личен рай на спокойствие и уют. С три етажа и разнообразие от стаи, включително спални, бани и дори складово пространство, тя Ви дава възможност да я оформите по свой вкус и стил. 

Приземният етаж разполага с две стаи и баня с тоалетна, като същевременно Ви позволява лесен достъп до двора и външната зеленина.

На вторият етаж ще откриете две просторни спални, които могат да послужат за релаксация и отдих. Голямата тераса на този етаж е идеална за усещане на свежия въздух и за наслаждаване на зашеметяващата гледка.

Третият етаж разкрива още три стаи, които могат да послужат за допълнителни спални, работни кабинети или хоби пространства. Баня с тоалетна за по голямо удобство. Вторият голям балкон на този етаж предоставя уникална възможност да се потопите в спокойствието на природата и да се насладите на панорамната гледка с чаша вино, или кафе. Също так, възможността да се събудите с панорамна гледка към планините е ненадмината. 
Този дом, макар и с нужда от ремонт, е невероятна възможност да създадете своя собствен оазис на спокойствие и красота. Ремонтът може да бъде вдъхновяващ процес, който ще Ви позволи да преосмислите и персонализирате всеки ъгъл, създавайки собствено място за отдих и вдъхновение сред уникалния природен пейзаж. Тази къща Ви предоставя уникален баланс между градски удобства и уединение сред природата.

Код на Обявата: 350196
Основни данни
справка ID66018
Дата на обявяване 16/09/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 146 m2
Стаен 5 (4 спални, 1 друго)
Етаж 3 общо
Разходи
Цена 169.900 €
Цена за m2 1.164 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1989
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Имоти Премиер
Имоти Премиер
ул. Георги Бенковски №90 ет. 1, ет 6, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 959 0013
Петър Илиев
Адрес и карта
София - квартал с.Панчарево