€ 296.400,005+ стаен247 m21.200 €/m2

Самостоятелна къща ., София (квартал с.Гурмазово)

Продава КЪЩА в област София
Агенция 'Релард Естейтс' предлага ексклузивно за продажба къщи в с.Гурмазово. Комплекса от къщи се намира на около 15км от центъра на София, но в спокоен и чист район. Къщите са изградени в нов комплекс в околностите на София и проектирани ергономично с цел осигуряване на самостоятелност за семейството, спокойствие и уют, далеч от градския смог и шум. Близо до комплекса има язовир, конна база, тенис кортове и игрища, района е подходящ за разходки,
игри и велопреходи. Комплекса се състои от 15 еднофамилни къщи с традиционен архитектурен стил. Разпределението може да се промени в зависимост от изискванията на всеки клиент, ако са заявени в по-ранен етап от строителството. Къщите в комплекса ще бъдат изградени изцяло от висококачествени материали на водещи и доказани производители, под строг контрол на отговорните технически лица и съгласно изискванията на съвременните технологии. Контрола по качественото изпълнение започва още от изкопните работи и продължава през грубия строеж и не отслабва през целия етап на строителството. Влагането на висококачествени материали гарантира, че сградата ще устои на предизвикателствата на времето. Всички вертикални елементи биват проверявани преди отливане. Околовръстните и преградните стени на къщите се изграждат с материали Porotherm на Wienerberger, като техни продукти се използват и при изграждането на покривите. За вътрешните довършителни работи се използват материали на Baumit, Ceresit, Knauf, Rоfix, Mapei и други. Най-важното за добрия краен резултат е човешкия фактор, а именно всички дейности се извършват от проверени и изпитани във времето служители, доказали съвестно отношение към дейностите на фирмата и старание при изпълнението. Фирмата е с опит в изграждането на високо и ниско строителство и се е доказала като коректен партньор в годините.
Къщите ще се издават завършени до ключ, като собствениците сами ще избирит интериорни и цветови решения според техния вкус.
За повече информация моля свържете се с нас на посочените контакти.
ID 1052
Основни данни
справка ID36799
Дата на обявяване 20/06/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 247 m2
Стаен повече от 5 (4 спални, 3 друго)
Разходи
Цена 296.400 €
Цена за m2 1.200 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
Релард Естейтс ЕООД
Релард Естейтс ЕООД
Ж.к. Овча Купел , ул,'Любляна'34, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 879 2333
Адрес и карта
., София - квартал с.Гурмазово
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията