€ 1.200.000,005 стаен400 m22 бани3.000 €/m2

Самостоятелна къща с.Мало Бучино, София (квартал с.Мало Бучино)

Луксозна къща с.Мало Бучино
Предлага се страхотна, луксозна къща, намираща се само на 3км от София, в близост до Природен парк Витоша, във вилна зона Мало Бучино', разположена на северния склон на Люлин планина на хълм с панорама към планината и града!
Много слънчева и с прекрасна атмосфера къща поради разположението на парцела и на липсата високи къщи в близост.
РЗП на къщата е 300кв.м. и двор- 600кв.м. Както и от самостоятелна къща за гости с механа в двора. С допълнителна квадратура от 100кв.м включващо холно помещение с кухня тип механа със спалня за гости и прикачена тоалетна към нея.
Жилището е напълно завършено и обзаведено с висок клас електроуреди и качествени мебели. Разпределението е:
На подземният етаж с директен излаз към двора се намират мокро/спа/фитнес помещение с голяма квадратура и опция за различна употреба. Също така работеща луксозна сауна както и два склада един тип гараж и един за дърва и строителни материали.
На първо ниво(партер) антре, кухня, трапезария, дневна, тоалетна за гости, и прекрасна веранда, продължаваща в уютен, слънчев двор.
Достигайки до второто ниво чрез елегантно стълбище, къщата разполага с три спални, две бани една от които се намира в главната спалня заедно със собствено помещение тип гардеробна ,както и две тераси с директен излаз от всички спални.
Отоплението е с котел на електрически ток. Към имота има външен гараж в двора тип паркомясто и възможност за паркиране на още автомобили пред него както и пред оградата на къщата.
Основни данни
справка ID165427
Дата на обявяване 08/04/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 400 m2
Стаен 5 (3 спални, 2 друго), 2 бани
Брой паркоместа 1
Разходи
Цена 1.200.000 €
Цена за m2 3.000 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Във фазата на изчисление
проверена агенция
HUBCHEV PROPERTIES
HUBCHEV PROPERTIES
жк.Редута, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 770 7299
Адрес и карта
с.Мало Бучино, София - квартал с.Мало Бучино