€ 69.000,00130 m2531 €/m2

Самостоятелна къща Плевен

Реновирана едноетажна къща с голям двор и кладенец в с. Градище, 55 км. от Велико Търново
Очарователна едноетажна къща в добре развито село Градище, само на 55 км от историческия град Велико Търново. Този наскоро реновиран имот е перфектна комбинация от модерен комфорт и селско спокойствие.
Площ на къщата е 130 кв.м. и включва коридор, който води към всекидневна, осигуряваща идеалното място за почивка и забавление. Къщата разполага с две уютни спални, всяка от които предлага спокойна почивка, и напълно оборудвана баня/тоалетна за допълнително удобство.
Една от спалните води до стая, която в момента се използва като гардеробна, но с потенциал да се превърне в трета спалня. Тази стая е с големи размери и предлага директен достъп до предния двор.
Към основната къща е пристроена напълно обзаведена кухня с допълнителна тоалетна, разполагаща с модерни удобства и осигуряваща още един вход към очарователната предна градина. Дървено стълбище в коридора води до таванската спалня, почти завършена и готова да се превърне в приятно лично пространство.
На долния етаж ще откриете просторна каменна маза, предлагаща потенциал за преустройство в допълнително жилищно пространство според вашите нужди и предпочитания.
Къщата се предлага за продажба без обзавеждане и оборудване, с изключение на вградени мебели. Къщата разполага с ПВЦ дограма, подови настилки дюшеме, ламинат и теракот, стените са боядисани, има външна изолация, нова ВиК инсталация.
Външното пространство е също толкова завладяващо, включващо удобен кладенец точно пред къщата, осигуряващ самостоятелно водоснабдяване. Вдясно от къщата има навес, идеален за почивки, а допълнителна стопанска постройка може да послужи за склад или работилница.
Разположен върху голям парцел земя с размери 1655 кв.м., този имот предоставя достатъчно място за градинарство, дейности на открито и създаване на ваш собствен оазис в покрайнините на селото.
Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот.
» след скорошен ремонт
» нова ел. и ВиК инсталации
» обзаведена кухня
» опция за 4 спални
» кладенец, голяма маза
» стопанска постройка, навес
Основни данни
справка 205016
Дата на обявяване 20/02/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 130 m2
Разходи
Цена 69.000 €
Цена за m2 531 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Сентчъри Хоумс
Сентчъри Хоумс
ул. Рафаел Михайлов 4, Велико Търново
  Покажи мобилен телефон +359 89 467 8684
Свилен Любенов
Показване на телефона +359 89 992 1394
Адрес и карта
Плевен
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията