€ 43.999,001 стаен38 m21 бани1.158 €/m2

Самостоятелна къща с. Горица, Поморие

Ексклузивно продавам новопостроена къща в село Горица, община Поморие
Продава се новопостроена къща в село Горица, община Поморие,.Имота се нуждае от довършителни работи.Изградена е нова подпорна стена и септична яма и възвратен клапан. Имотът е разположен във високата североизточна част на селото, предлагайки великолепна гледка към планината и село Горица.

🌳 Къщата разполага с двор от 420 квадратни метра,и застроената площ от 38 кв.м.Разпределени върху Всекиднева с кухненски бокс , спалня и баня + тоалетна .
Имотът има изградена нова електрическа инсталация и ВИК , но все още няма партиди за ток и вода.

📍 Селото Горица е разположено на 25 км. северозападно от град Несебър и разполага с надморска височина от 250 метра. Климатът е умереноконтинентален, със средногодишна температура от 15°C, което прави мястото подходящо за живеене през цялата година.

🌄 Селцето е обградено от красива природа и е идеално за развитие на селски туризъм. Всяко посещение през Лазаровден предлага възможност за участие в традиционния обичай "Лазаруване", който е неповторимо преживяване за младежта и красотата на селото.Селската идилия и просторът ще осигурят уют и комфорт за цялото семейство.

Не пропускайте възможността да притежавате този уникален имот в едно от най-живописните села на българското черноморие! 🏞️🏡 За повече информация и огледи, не се колебайте да се свържете с нас.
Основни данни
справка 129
Дата на обявяване 11/02/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 38 m2
Стаен 1 (1 спалня), 1 баня
Етаж 1 общо
Разходи
Цена 43.999 €
Цена за m2 1.158 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
ИГ Провайд Еоод
ИГ Провайд Еоод
ул.Иван Вазов 4 – партер, Несебър
  Покажи мобилен телефон +359 89 980 2209
Адрес и карта
с. Горица, Поморие