€ 118.000,005+ стаен186 m21 бани634 €/m2

Самостоятелна къща Перник (квартал Драгановец)

Къща за ПРОДАЖБА | ПЕРНИК | кв. Драгановец
Проектните снимки в рекламата са с илюстративна цел, а разпределението е същото

Dotwon Real Estate част от Dotwon Group ви представя уютна къщура, сгушена в спокоен квартал - кв. Драгановец, град Перник. Тази очарователна малка къща предлага комфорт и простота в спокойна обстановка. Благодарение на обмисленото си разпределение осигурява максимално ефективно използване на пространството, като същевременно би могла да поддържа привлекателна атмосфера. Този дом има възможност да предлага варианти за релаксация и забавление на открито, като разполага със с предна веранда и частен заден двор. Удобно разположен в близост до удобства - като местната полиция и пожарна, както се намира и в непосредствена близост до общински обекти, той представлява идеално място за тези, които търсят спокойно уединение, без да жертват удобствата си.

Открийте комфорт и удобство в това очарователно жилище с традиционно разпределение на етажите, включващо приветливо антре, елегантна баня, просторна дневна, уютна спалня и функционална кухня, допълнени от две прекрасни тераси, идеални за отмора.

Разположен в солидно построена сграда, снабдена с подробна строителна документация, този дом издържа проверката на времето със своята стоманобетонна структура, макар и с нотка рустикален чар. Разположен на обширен парцел от 268 кв. м с отстъпено право на строеж, имотът предлага примамлива възможност за придобиване на общинската земя, върху която се намира.

Първият етаж с три етажа, които можете да разгледате, привлича с обзаведените си пространства, обещаващи комфортен живот. На приземния етаж е разположен удобен единичен гараж, който допринася за практичността на това жилище. Насладете се на хармоничното съчетание на характер и функционалност в този гостоприемен дом, който очаква вашето лично докосване.

За повече информация - обадете се.
Основни данни
справка ID138130
Дата на обявяване 05/02/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 186 m2
Стаен повече от 5 (3 спални, 6 друго), 1 баня
Разходи
Цена 118.000 €
Цена за m2 634 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1995
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
DOT.WON Real Estate
DOT.WON Real Estate
гр. София, бул. "Витоша", 1463 НДК, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 670 8887
Стоян Стоянов
Адрес и карта
Перник - квартал Драгановец
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията