€ 160.000,004 стаен108 m21 бани1.481 €/m2

Самостоятелна къща гр. Сапарева баня, Сапарева баня

Продава КЪЩА в област Кюстендил, гр. Сапарева баня - 216 кв.м / 160000 EUR
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание двуетажна къща, изградена на степен на завършеност груб строеж в съсобствен двор. Отлична локация курортното градче Сапарева баня, отстоящо на 75 км. от гр. София и на 58 км. от гр. Кюстендил.
Гр. Сапарева баня се намира в подножието на северните склонове на Рила Планина. Известен е с горещата си минерална вода (103 C), което го прави предпочитана дестинация за планински и СПА туризъм през последните 20 години.
Имотът се намира в северната част на градчето, по пътя за Курортното селище Паничище, в което има множество почивни бази, хижи, спа хотели и профилакториуми, ски-влек и добра ски писта. Паничище е начална точка за пешеходни маршрути за хижите Пионерска, Ловна, Скакавица, Вада, Рилски езера, Седемте езера и др.
Разположение:
Етаж 1: предверие, хол, кухня и спалня;
Етаж 2: предверие, хол, кухня, спалня и баня с тоалетна. Тераса с южно изложение, с излаз от спалнята и хола.
Таван: голямо помещение за склад, има възможност да бъдат направени две тавански стаи.
Мазе: две помещения на сутеренният етаж на сградата.
Лятна кухня с площ около 20 кв. м. с изведени инсталации за питейна вода и канал.
Общата застроена площ на сградата е 108,00 кв. м., а разгърната застроена площ на двата етаж 216 кв. м.. Стаите на двата етажа са огледално разположени. Холът на двата етаж са с изложение изток/юг, а спалнята с изложение юг/запад. Кухнята е с изложение запад/север.
Подови настилки на първият етаж са дюшеме, а на втория етаж ламиниран паркет, дюшеме и гранитогрес. Отоплението е на ток и твърдо гориво. Първият етаж има нужда от основен ремонт, а вторият етаж от освежителен съвременен ремонт.
Дворът с площ 413 кв. м. е добре поддържан. Има изградена скелетна конструкция за лози, засадени овошки. Може да бъде садена зеленчукова градина или да се направи тревна морава. Имотът е с лице на две асфалтови улици. Входната врата е откъм източната регулационна линия. На южната регулационна линия има портална врата, посредством която в двора могат да бъдат паркирани два автомобила. В северозападната част на двора има паянтова постройка плевня, която може да бъде преустроена в гараж
В южната част на двора е изградена масивна постройка състояща се от: гараж с площ 18 кв. м., работилница и склад за дърва с площ 24 кв.м.
Основни данни
справка H-270967
Дата на обявяване 23/01/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 108 m2
Стаен 4 (4 спални), 1 баня
Разходи
Цена 160.000 €
Цена за m2 1.481 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
гр. Сапарева баня, Сапарева баня