€ 68.000,00

Самостоятелна къща гр. Сапарева баня, Сапарева баня

Продава КЪЩА в област Кюстендил, гр. Сапарева баня - 136 кв.м / 68000 EUR
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание двуетажна къща, изградена на степен на завършеност груб строеж в съсобствен двор. Отлична локация курортното градче Сапарева баня, отстоящо на 75 км. от гр. София и на 58 км. от гр. Кюстендил.
Гр. Сапарева баня се намира в подножието на северните склонове на Рила Планина. Известен е с горещата си минерална вода (103 C), което го прави предпочитана дестинация за планински и СПА туризъм през последните 20 години.
Имотът се намира в северната част на градчето, по пътя за Курортното селище Паничище, в което има множество почивни бази, хижи, спа хотели и профилакториуми, ски-влек и добра ски писта. Паничище е начална точка за пешеходни маршрути за хижите Пионерска, Ловна, Скакавица, Вада, Рилски езера, Седемте езера и др.
Разположение:
Етаж партерен: голяма стая, от която се влиза в кухня и спалня. Има и помещение за баня с тоалетна.
Етаж 1: помещенията са огледални с тези от партерния етаж: голяма стая, от която се влиза в кухня и спалня, както и място за дрешник или баня с тоалетна. Може да бъде направено преустройство, като голямата стая на всеки от етажите се преустрои на дневна с трапезария и кухненски бокс. По този начин на всеки от етажите ще бъдат обособени по две спални.
До първият етаж се достига посредством външни стълби..
Изложение и на двата етажа е: дневна изток/юг, спалня юг/запад, кухня запад/север.
Общата застроена площ на сградата е 68,00 кв. м., а разгърната застроена площ на двата етаж 136 кв. м.. Сградата е масивна, изградена върху солидни бетонни основи, тухли и бетонни плочи и колони. Къщата е на степен на завършеност груб строеж . Строена е през седемдесетте години на ХХ век и се нуждае се от съвременен ремонт.
Дворът е съсобствен с обща площ от 630 кв. м.. Извършено е реално разпределение на ползването, като към сградата се използват 200кв. м. идеални части от съсобствения имот. В общият урегулиран поземлен имот има и друга сграда. Двете обособени идеални части от двора са преградени с масивна отрада и имат самостоятелни входове откъм улицата. Сградата е построена в североизточната част на двора с излаз към асфалтов път. Към момента дворът е обрасъл, но е с голям потенциал да се превърне в чудесен кът за отдих. Има достатъчно място както за озеленяване така и построяване на беседка или барбекю.
Основни данни
справка H-270991
Дата на обявяване 23/01/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 68.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
гр. Сапарева баня, Сапарева баня