€ 1.029.600,00

Самостоятелна къща Банско

Къща шест спални в Пирин Голф & Кънтри Клуб
La Maison Idéale представя на Вашето внимание нов проект за къща – К2. Просторният имот е изключително подходящ за семейства като разполага с квадратура 390кв.м и парцел 1396 кв.м. Отличава се с шест спални, 4 бани, 1 тоалетна, просторна трапезария, хол и две външни тераси с барбекю. Всяко помещение е оборудвано с индивидуален контролер за избор на температура.
Екстериорът и интериорът са изцяло съобразени с типичния планински стил – дърво и камък. Всяка къща има собствено дворно място, оградено с висока растителност, което гарантира Вашето уединение. Къщите стават част от заобикалящата природа, граничещи с борова гора или голф игрище.
Квартала в който се намира имота прави предложението ексклузивно - поради допълнителното уединението което предлага. Имота се слива със заобикалящата природа и е на първа линия на голф игрището.
Размер на имота : 1287 sq.mРазмер на къщата 390 sq. m.ОбзаведенаКаминаГаражБарбекюTeрасаГрадинаУСЛУГИ КОМПЛИМЕНТ ЗА НОВИ СОБСТВЕНИЦИ* Достъп до спа център за членове на семейството от 4 до 8 човека * Транспорт до кабинков лифт в Банско през зимните месеци * Съхраняване на ски и сноуборд оборудване * Използване на открити парко места * Преференциални цени за настаняване, храни и напитки * Преференциални цени за грийн фий * Използване на детски площадки * Отстъпки при предплащане на такса поддръжка *
Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.   
Основни данни
справка ID131846
Дата на обявяване 19/01/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Разходи
Цена 1.029.600 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Банско
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията