€ 35.000,00

Самостоятелна къща гр. Кочериново, Кочериново

Продава КЪЩА в област Кюстендил, гр. Кочериново - 128 кв.м / 33500 EUR
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание двуетажна къща с не голям двор. Отлична локация гр. Кочариново на 95 км. разстояние от София, на 51 км. от гр. Кюстендил и на 10 км. от гр. Благоевград. Градчето отстои на 3 км. от отбивката на Автомагистрала Струма , което дава възможност за бърз транспорт до трите големи областни града.
Разположение:
Етаж 1: отворен коридор, голяма стая с високи тавани и тоалетна.
Етаж 2: вестибюл, четири стаи.
Голямата стая на първият етаж е с изложение изцяло юг. Двете по-големи стаи на втория етаж са с изложение югоизток и югозапад, а по-малките с изложение североизток и северозапад.
Общата застроена площ на сградата е 69 кв. м., а разгърната застроена площ на двата етаж 128 кв. м..
Отоплението е на ток и твърдо гориво.
Сградата е за основен ремонт. Следва да се ревизира покривът и да се сменят улуците и водосточните тръби. Дограмата е дървена и в зависимост от желанието на новият собственик може също да бъде подменена. Подовите настилки във всички стаи са дървено дюшеме, като настилките на вторият етаж са в добро състояние, а дюшемето на първи етаж следва да бъде ревизирано или подменено.
В коридорът на първи етаж има тоалетна, като има опция да се направи и баня. В една от малките стаи на втория етаж също, след необходимото за целта преустройство може да бъде направена баня с тоалетна.
Дворът е малък, с площ от 270 кв. м. и към момента не е добре поддържан. Две от границите на имота са с улици. От юг имотът граничи с асфалтирана улица главният път за гр. Рила и Рилски манастир, а от север с улица с макадамова настилка. На северната регулационна линия има построена стопанска сграда. На същото място могат да бъдат изградени площадки за паркиране или масивни гаражи.
Имотът е в непосредствена близост до центъра на градчето и до всички важни транспортни възли. Мястото е тихо и спокойно, което го прави изключително подходящо както за постоянно живеене, така и за сезонна къща.
!!! В цената е адекватно отразено общото състояние на къщата и нуждата от основен ремонт.
Основни данни
справка H-265343
Дата на обявяване 17/01/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Разходи
Цена 35.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
гр. Кочериново, Кочериново