€ 54.900,0064 m2858 €/m2

Самостоятелна къща с. Дяково, Дупница

Продава КЪЩА в област Кюстендил, с. Дяково - 128 кв.м / 54900 EUR
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание двуетажна къща с голям перфектно подържан двор. Отлична локация китното и плодородно с. Дяково, община Дупница, отстоящо на 55 км. от гр. София и на 10 км. от гр. Дупница.
Разположение:
Етаж партерен: преддверие, стая с преход към спалня, мазе.
Етаж 1 преддверие, хол и две спални. Едната спалня е с преход от хола.
Мазе: голямо помещение вкопано в земята с цел поддържане на постоянна температура във всеки един от годишните сезони.
Къщата е гредоред, строена през 70-те години на ХХ век. Изградена е върху солидна каменна основа, дебели дървени греди, а стените са тухлени. Сградата е изцяло измазана с варова мазилка. Дограмите на прозорците са дървени, двукрилни. Интериорни врати са дървени в автентичен български стил.
Общата застроена площ на сградата е около 64,00 кв. м., а разгърната застроена площ на двата етаж около 128 кв. м.. Едната спалня на първи етаж е с изложение запад, а втората спалня и холът с изложение изток/юг. На партерният етаж кухнята и трапезарията са с изложение юг/изток, а спалнята с изложение изток. Преддверието на етажа е с изложение юг/запад.
В двора има и втора, масивна двуетажна сграда, състояща се на първи етаж от дневна кухня, баня с тоалетна и малък склад. На вторият етаж, към който достъпът е посредством външни стълби има две помещения преддверие и стая.
Банята е с изведени ВиК инсталации и залепени плочки и поставен санитарнен фаянс. Разположението на помещенията позволява баня и тоалетна за бъдат обособени и на първия етаж.
Дворът с площ около 2000 кв. м. е отлично поддържан. Има изградена скелетна конструкция за лози и са засадени овошки. Може да бъде поставена оранжерия. Има достатъчно място както за озеленяване така и за зеленчукова градина. Дворът е с изградена поливна система, която се захранва от автономен водоизточник кладенец.
В северната част на двора е изградена паянтова стопанска постройка състояща се от обор, плевня и склад за дърва.
Къщата и дворът са отлично поддържани.
Основни данни
справка H-161407
Дата на обявяване 12/12/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 64 m2
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 54.900 €
Цена за m2 858 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
с. Дяково, Дупница