€ 74.135,004 стаен60 m22 бани1.236 €/m2

Самостоятелна къща с. Долно Черковище, Стамболово

Къща до р. Арда в Долно Черковище, община Стамболово, област Хасково
Продава се много хубава и добре уредена къща с РЗП 120 м2. намираща се в непосредствена близост до река Арда, на два километра от с. Долно Черковище, община Стамболово.
Имота е с два декара ограден с висока ограда двор с кладенец, питейна и поливна вода, собствен трансформатор и трифазен ток, както и отредено петно за строителство на малък хотел или къща за гости. Вътре са насадени близо 20 дръвчета с овошки: - череши, праскови, сливи, ябълки и круши.
Помощни постройки за стопанския инвентар, косачка, инструменти и дърва, работилница и навес/гараж, барбекю и градена фурна.
Къщата е на два етажа, с плоча между тях, топлоизолация и хидроизолация, дограма от масив със стъклопакет, изцяло и напълно обзаведена.
На първи етаж се разположени всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, антре и сервизно помещение. На втори етаж две спални, баня с тоалетна , сервизни помещения и малка тераса. Продава се с цялото налично обзавеждане, инвентар и оборудване, така, както е на снимките.
В съседство има празен парцел от около 1,6 дка, който също се продава.
Наоколо и в непосредствена близост се намират Шейтан дере, средновековната крепост Асара, скална гробница Кара ин, Хамбар кая и други красиви местности около река Арда.

Пътя до село Долно Черковище е добре асфалтиран, удобен и бърз. Разстояние от с. Долно Черковище до Хасково около 50 километра.

Екологично чист район, великолепна природа и въздух.
Основни данни
справка H-10036385
Дата на обявяване 06/12/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 60 m2
Стаен 4 (4 спални), 2 бани
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 74.135 €
Цена за m2 1.236 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Арива
Арива
Гул. Цар Самуил 2, Хасково
  Покажи мобилен телефон +359 87 621 4218
Адрес и карта
с. Долно Черковище, Стамболово