€ 75.000,0085 m22 етаж882 €/m2

Апартамент гр. Балчик, Балчик

Евтин тристаен апартамент в Балчик

Продавам напълно обзаведени апартаменти с прекрасна гледка в комплекс в Балчик, само на 600 метра от морския бряг. Този комплекс е заобиколен от тиха и уютна гора, осигурява 24-часова охрана и предлага богата гама от удобства: басейн с бар, сауна, бизнес център с интернет и паркоместа за живущите.



Имаме двустаен апартамент за продажба в нашата локация. Този много слънчев апартамент с югоизточно изложение се намира на 2-ри етаж в комплекса и се състои от: входно антре, 2 спални, кухня/всекидневна, 2 бани/WC и широка, панорамна тераса.



Този апартамент се намира на втори етаж, площта му е 85.89 кв.м. и предлага прекрасна гледка към басейна и парковата зона. Жилището е напълно обзаведено и готово за нанасяне, като сградата разполага с асансьор. Сред характеристиките на този апартамент са PVC дограма, MDF интериорни врати, оборудван санитарен възел, ламиниран паркет в спалнята, както и теракот и ламинат в хола. Апартаментът е климатизиран в 3 стаи, разполага с напълно оборудвана кухня с бяла техника, а иначе е напълно обзаведен и оборудван с артикули с добро качество. Има домофон, оборудван със СОТ система, кабелна телевизия, сателитна телевизия, DVD, Wi-Fi и интернет връзка. Допълнителен бонус са вертикалните щори във всички стаи.



Комплексът се състои от две секции и включва 84 апартамента, разположени на 6 жилищни етажа и мансарда. Проектът се състои от две огледални сгради, построени върху парцел от 2950 кв.м. и предлага общо 84 комфортни апартамента, басейн, фитнес център и бар. Сградата е на 6 етажа и открита тераса на върха, с обща застроена площ от 6134 кв.м. Сградата е с два входа, всеки с по 42 апартамента или общо 84. Крайбрежието и плажовете се стигат за 5 минути.



Годишната поддръжка на комплекса включва поддръжка на градината, басейна, почистване и 24-часова охрана и е 8 евро на квадратен метър.

Комплексът е построен през 2007г.



Планът за плащане включва депозит от 2000 евро, който служи като резервационна такса и не се възстановява при анулация, както и окончателното плащане за апартамента, което се дължи 1 месец след плащане на резервационната цена.



Балчик е град с характерни високи хълмове, спускащи се към морето. Разположението на улиците на хълма създава уникален образ на този град, особено красив през пролетта и лятото, когато е заобиколен от зеленина и цветя.



Балчик е древен град с богата история, който е лятна резиденция на румънската кралица Мария. Този миниатюрен дворец е заобиколен от луксозен парк, който се спуска към морето и сега е превърнат в ботаническа градина с повече от 3000 вида растения, включително втората по големина колекция от кактуси в света. Този парк се счита за национално богатство на България. В Балчик има музеи, художествена галерия, живописна алея с малко пристанище, пазар, болница, клиника, банки и две православни църкви. Градът предлага на туристите и яхтено пристанище и много нови частни хотели, пансиони и ваканционни домове. Трикилометрова алея с увеселителни атракции свързва Балчик с един от най-големите курорти по българското Черноморие - Албена, който е известен в цяла Европа. Наричан "Белия град" и разположен на брега на Черно море, Балчик е един от най-красивите и привлекателни градове в България. Мястото, изпълнено с древни легенди, романтика и приключения, създава неустоимо желание да станете част от този фантастичен град. Балчик се намира само на 45 км от Варна и международното летище на града, а красивият морски курорт Албена е само на 10 минути, където всеки може да намери място за почивка и забавление. Балчик разполага с красиво яхтено пристанище, което хармонично се вписва в крайбрежната алея и плажа. На няколко километра се намират три голф игрища и природният резерват Тузлата, известен като център на балнеологията и калолечението.

Електр.
Вода
Асансьор
Паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Охрана
Инверторен климатик
Канализация
Телевизор
Морето е на пешеходно разстояние
Гледка планина
Първа линия
Открит басейн
Обзаведен
Пералня
Барбекю
Интернет
Инсталация за телевизия и интернет
С ниска такса поддръжка
Партида за ток
Партида за вода
В затворен комплекс
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 3010
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 85 m2
Етаж 2 от 5 общо
Разходи
Цена 75.000 €
Цена за m2 882 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Видео
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виталий Пепеляшков
Адрес и карта
гр. Балчик, Балчик