€ 78.800,00

Апартамент Банско

Модерен Едностаен Апартамент в Доунтаун
La Maison Idéale
предлага на Вашето внимание страхотен апартамент една спалня. Апартамента се продава с пълно обзавеждане до ключ и на четвърти етаж в квартал Даунтаун.
Квартал Даунтаин  се състой от 17 жилищни секции, обединени в 6 сгради. Сградите оформят вътрешно пространство с пешеходен достъп до разнообразни търговски обекти, като: гръцки и италиански ресторанти, английски пъб, кафетарий, пиано бар, два супермаркета, спортен магазин и зъболекарски кабинет.
Апартаментът се отличава с просторните си светли помещения и изчистен стил на обзавеждане. Имота е с индивидуални измервателни уреди – електромер и водомер.
Обзаведен до ключTeрасаЕдностаенНапълно Обзаведена КухняБаняСъдомиалня ПералняРазмер на апартамента 71.64 sq.m.УСЛУГИ КОМПЛИМЕНТ ЗА НОВИ СОБСТВЕНИЦИ* Достъп до спа център за членове на семейството от 4 до 8 човека * Транспорт до кабинков лифт в Банско през зимните месеци * Съхраняване на ски и сноуборд оборудване * Използване на открити парко места * Преференциални цени за настаняване, храни и напитки * Преференциални цени за грийн фий * Използване на детски площадки * Отстъпки при предплащане на такса поддръжка *
Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Основни данни
справка ID135817
Дата на обявяване 29/01/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Разходи
Цена 78.800 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Банско
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията