€ 500,00 на месец1 етаж

Апартамент Банско

Елегантен апартамент под наем в Банско
La Maison Idéale представя на Вашето внимание елегантен напълно обзаведен двустаен апартамент 58 кв.м. под наем в нова сграда в централна част в Банско. Апартаментът е разположен на 1ви етаж и има следното разпределение: коридор, кухня с дневна и трапезария с тераса, спалня с излаз към тераса,килер, баня с тоалетна. Жилището е многофункционално и практично. Напълно обзаведено е с мебели и ел. уреди. Отоплението е посредством електричество. В наема е включена сметките за интернет, телевизия с 200 канала и сметката за вода. 
изложение юг/западНапълно Обзаведена КухняСъдомиалня ПералняРазмер на апартамента 58 кв.м.Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Основни данни
справка ID154571
Дата на обявяване 13/03/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Етаж 1
Разходи
Цена 500 € на месец
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Банско
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията